Rakennusimurit

Kopadi Oy (Strong) tarjoaa tehokkaat ja laadukkaat rakennusimurit niin isompiin kuin pienempiin ammattilaistarpeisiin. Meiltä saat laadukkaan koneen lisäksi teknisen tuen, koulutuksen ja joustavan kotimaisen huoltopalvelun. Meille asiakas on aidosti ykkönen, jonka elämää helpotamme monenlaisten tukitoimien kautta. Palvelemme pölyntorjunnan ja kosteudenhallinnan saralla koko Suomen alueella.

Kysy lisää rakennusimureista tai klikkaa tuote alta tarjouspyyntökoriin.

Rakennusimurit

Näytetään kaikki 6 tulosta

Rakennusimurit pieniin ja suuriin projekteihin

Meiltä saat tehokkaat, modernit ja myös hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset sykloni-imurit sekä pienempiin että isompiin rakennusprojekteihin. Maahantuomme kaikki rakennusimurit ja olemme olleet myös mukana tehtaan tuotekehityksessä usean koneen osalta.

Kaikissa imureissamme on HEPA-suodattimet

Kaikissa myymissämme rakennusimureissa on nykyisten vähimmäisvaatimusten mukainen HEPA-suodatin. Suurin osa imureistamme kytketään suoraan kiinni laitteeseen. Tällöin pöly menee suoraan imuriin eikä ylimääräistä sotkua synny. Imurit voidaan liittää esimerkiksi timanttisahoihin ja -porakoneisiin sekä hiomakoneisiin.

Nykyisen lain mukaan suosituksena imureissa on H-luokka tai muu vastaava taso. H-luokan imuri mahdollistaa esimerkiksi kvartsin, asbestin ja karsinogeenien imuroimisen turvallisesti.

Millaisen rakennusimurin tarvitset?

Pidämme huolen laitteen toiminnasta jatkossakin

Strong-Finlandilla on käytössään ainoana toimijana Suomessa, VTT:n lisäksi, VTT:n rakentama aerosolimittausasema, jolla voidaan todentaa minkä tahansa laitteen suodatustaso ja ilmamäärä.

Meiltä ostetut rakennusimurit sekä muut koneet pystytään siis koska tahansa todentamaan ja varmentamaan, että ne toimivat oikein ja vaadittavien standardien mukaan.

Miksi ostaa rakennusimuri Strongilta?

  • Erinomainen hinta-laatusuhde
  • Jatkuva tekninen tuki
  • Koulutus
  • Kotimainen huolto
  • Nopeat toimitukset koko maahan
  • Oma VTT:n rakentama aerosolimittausasema

Nopea toimitus kaikkialle Suomeen

Olemme aidosti asiakaslähtöinen toimija, jolle asiakas on ykkönen! Kun tilaat rakennusimurin meiltä, lähtee se nopeasti varastoltamme. Yleensä kone saadaan lähetettyä 1 – 3 vuorokauden aikana, useimmiten heti samana päivänä.

Tehokkaiden, modernien ja helposti huollettavien koneiden lisäksi saat meiltä kokonaisvaltaista palvelua, mikä kattaa kotimaisen huollon lisäksi mm. tuotetuen sekä koulutuksen. Neuvomme matkan varrella ja olemme apuna vaikeissakin kysymyksissä. Toimimme koko Suomen alueella.

Palvelemme kaikkia saneerauksen ja rakentamisen ammattilaisia koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä rakennusimureista