Strong DM3 EL PSR lattiahiontaimuri esierottimella

Strong DM3EL PSR on imuritekniikan osalta täysin vastaava kuin perus DM3EL, mutta laitteeseen on lisäksi integroituna vastaavalla nosto-laskumekanismilla toimiva esierotin. Tämä isompien lattiahiontaalojen ja jyrsintätöiden unelma on erinomaisten ominaisuuksiensa lisäksi varsin kustannustehokas hankinta.

Kaikki DM3-sarjan laitteet ovat erittäin kovan luokan lattiahiontaimureita 3-moottorisella valovirtatoimisella imumoottoritekniikallaan. Tämä on imurikategoria johon on yleisesti ollut vähän tarjontaa, mutta nyt DM3EL ja DM3EL PSR tuovat laatustandardit aivan uudelle tasolle. Laitteessa on kullekin imumoottorille oma virtakytkimensä, joten imuria voidaan imutehotarpeiden tai virransaannin mukaan käyttää yhdellä, kahdella tai kaikilla kolmella moottorilla. Laitteen karkeasuodatin on M-luokan tähtitekstiilisuodatin, jonka puhdistus tapahtuu laitteen ollessa sammutettuna imuyhteen vieressä sijaitsevasta suodattimen ravistusvivusta. Laitteen mikrosuodatus tapahtuu erittäin korkealaatuisen HEPA H14 suodattimen avulla.

Tämä H-luokan laite on kompakti, jonka kuljetus ja varastointi ovat helppoa alas laskeutuvan ”hissirakenteen” ansiosta. Kaikki moottorit ja elektroniikka on sijoitettu imurin kansirakenteeseen, jolloin esimerkiksi vikatilanteessa tai virtajohdon vaurioituessa voidaan pelkkä kansiosa kuljettaa tai lähettää huoltoon ilman että koko imuriyksikköä tarvitsee siirtää. Laitteen imuliitäntä esierottimessa on 80mm johon liitetään halutun kokoinen letkuliitinadapteri. Liittimiä on mm seuraaville letkuille 80, 76, 70, 60, 50, 38mm. Tämän lisäksi laitteelle on olemassa 2x38mm ja 3x38mm letkuhaaraliittimiä, jotta käsihiontaa voidaan suorittaa usealla jyrsimellä samanaikaisesti. Näin ollen erilaisten hionta- ja jyrsinkoneiden liitäntä käsikoneista isoihin lattiahiontakoneisiin on nopeaa ja yksinkertaista vain eri kokoneinen letkuliitin vaihtamalla.

H-luokan imurin laadukas metallinen Longopac kaukalo on yhdistetty ilmatiiviisti laitteeseen tehden siitä ilmatiiveydellisesti ja rakenteellisesti poikkeuksellisen yksilön markkinassa. DM3EL on puhdasverinen lattiahiontaimuri suodatinrakenteestaan johtuen. Edulliset suodatinkulut takaavat kustannustehokkaat lattiahiontatyöt isoissakin kohteissa. Kuitenkin suurissa lattiahiontaurakoissa on aina syytä
muistaa käyttää esierotinta imurin ja lattiahiontakoneen välissä.

Katso alta perus DM3EL imurin esittely ja asiakaspalaute.

 

Tai ota yhteyttä:
010 231 4320 info@strong.fi

Lisätiedot

Liitäntä, V-Hz

230/50 ¨1

Teho, kW

3,45

Paine, mbar

245

Max ilmamäärä, m³h

540

Imuaukon koko (ilman liitintä), ømm

80

Standardi siivoussarja ja letku, mm

50mm (HUOM! Lisävaruste)

Pölynkeräys

2 x Longopac

integroitu esierotin

Kyllä

Äänitaso, dB(A)

76

Koko, LxPxK cm

80x130x155h

Paino, kg

120

PÄÄSUODATIN

OMINAISUUDET

Pinta-ala, halkaisija, cm²/mm

30000/500

Media / luokka

Polyester / Ant. M

Ilmakuorma suodattimelle m³/m²/h

180

Puhdistusjärjestelmä

Manuaalinen

MIKROSUODATIN

OMINAISUUDET

Suodatinpinta-ala, cm²

25000

Suodatusluokka

HEPA H14, 99,995%