Strong 2100 Lite W-E alipaineistaja

Tässä se on, alipaineistajamarkkinoiden laatujohtava laitemalli, Strong 2100 Lite W-E.

Tämä täysin uudenlaisen laiterakenteen ominaisuudet perustuvat viimeisen vuosikymmen aikana markkinasta saatuihin toiveisiin ja palautteisiin, sekä erilaisten laadullisten ja kestävän kehityksen vaatimusten kiristyessä.

Useat isommat laitetyypit saattavat olla herkkiä kolhuille, iskuille ja putoamisille, sillä laitteen ulkjokuori on yleensä osa ilmatiivistiä suodatusprosessia. Kolhun jälkeen laitteen kuori- tai suodattimien ja moottorin välinen rakenne saattaa kärsiä epätiiveydestä. Tämä laadullinen asia haluttiin korjata, ja W-E merkintä kertoo Welded Edges rakenteesta, jossa ilmateknisesti kriittiset rakenteet on hitsattu.

Lisäksi laite on rakennettu 2-runkorakenteella, eli ilmatiivis runko on kuoripeltien alla, ja ulospäin näkyvät peltiosat, ovat vain visuaalisina artikkeleina, sekä absorboimassa mahdollisia kolhuja ja iskuja. Tämä rakenne tekee laitteesta kestävän, ja myös helposti kunnostettavan, sillä likaantunut tai vaurioitunut sivu- tai päälipelti (alumiini) voidaan uusia edullisesti. Tämä on iso osa vahvaa kestävän kehityksen uutta ajatusmallia, jolla teknisesti toimivia laitteita ei poistettaisi käytöstä epäedullisen ulkonäön vuoksi, vaan vanhakin laite voidaan helposti palauttaa uutta vastaavaan ulkoasuun yksinkertaisesti kuoret vaihtamalla. Esimerkiksi vuokraamokäytössä joudutaan lunastuttamaan asiakkailta kolhuja, maalia, ym ym saaneita alipaineistajia, kun vastaavasti 2100 Lite W-E runkorakenteen laitteeseen uusitaan vain yksinkertaisesti pelkkä kuoripelti tai -pellit.

Laitteessa on tehokas portaattomalla säädöllä varustettu ja erittäin hiljainen moottori. Käyttötuntimittarin ja suodattimen merkkivalon ohella teknisenä yksityiskohtana on virtajohdon kiinnitysmagneetti, jolla johto saadaan helposti kierrettyä ulospuhalluskartion ympärille kuljetuksien ja varastoinnin ajaksi.

Laite käyttää HEPA H14 laatikkosuodatinta, ja tämän laitteen erinomaisen tiiviin runkorakenteen ja laadukkaan suodatuksen johdosta on sen EN-1822-2009 suodatustaso erinomainen, 99,98% (0,3 um). Soveltuu kvartsi- ja asbestipölyn suodatukseen.

Strong 2100 alipaineistajan kokonaisilmamassa mitattuna vertailukelpoisella Bellmouth-mittausmenetelmällä (VTT) on 2128 m³/h. Muista vaatia laitteeltasi Bellmouth mittausdokumentti vertailun helpottamiseksi.

KUSTOMOINTI

2-runkorakenteen ansiosta laitteen ulkoasu on helposti kustomoitavissa asiakasyrityksen omalla värillä ja läpilaseroidulla logolla. Näin laitteet toimivat selkeästi näkyvänä osana yrityksen markkinointia ja brändäystä, mutta samalla runkopellin läpi laseroitu logo erillisellä värimaalatulla pellillä toimii tehokkaana varkaudenestona, sillä läpilaserointia ei voi poistaa. Myös tällaisten kustomoitujen kuoripeltien uusiminen vuosienkin päästä on helppoa ja kustannustehokasta. Kustomointi voidaan toteuttaa laitteisiin myös myöhemmin laitehankinnan jälkeen, mikäli asiakas kokee haluavansa laitteensa kustomoiduksi.

Katso tuotekuvista muutamia esimerkkejä toteutetuista kustomoinneista.

Tai ota yhteyttä:
010 231 4320 info@strong.fi

Lisätiedot

Bellmouth kokonaisilmamassa, m³/h

2100 (2128)

Ilmamäärä keskiarvomittauksena, m³/h

3100

Maksimi-ilmamäärä, m³/h

n. 4000 (1-pistemittaus)

Moottorisäätö

Kyllä, portaaton

Liitäntä, V/Hz

230/50

Teho, W

750

Koko, PxLxK, cm

865x719x825

Paino, kg

59

Käyttötuntimittari

Kyllä

Suodattimen merkkivalo

Kyllä

Karkeasuodatus

G4, pahvipaneeli

Mikrosuodatus

HEPA H14, 99,98% 0,3um

Soveltuu kvartsin ja asbestin suodatukseen

Kyllä

Poistoilma-aukko halk, d.mm

315

LISÄVARUSTEET

ERIKSEEN TILATTAESSA

Lisäkarkeasuodatin

Vaahtokumi tai tesktiili G4

Aktiivihiilisuodatin

Tekstiili, 10 kpl pkt.

Poistoilmaletku, d.mm/pituus

Muovikalvosukka, rullaleveys 500mm