Levykuivaimet

Olemme suurin laitetoimittaja levykuivainten osalta Suomessa. STR-250 ja STR-600 ilmankiertolevykuivaimet edustavat alan parasta osaamista. Tekniikan kehittämisessä on huomioitu toiveita ja tarpeita rakennustoimialan eri sektoreilta. Molemmat STR-sarjan kuivaimet ovat teknisesti erittäin kehittyneitä ja luotettavia laitteita. Palvelemme kaikkia uudisrakentamisessa, korjausrakentamisessa ja vahinkotyössä laadukasta kosteudenhallintaa tarvitsevia tahoja koko Suomen alueella.

Kysy lisää levykuivaimista tai klikkaa tuote alta tarjouspyyntökoriin.

Levykuivaimet

Näytetään kaikki 2 tulosta

Miksi hankkia levykuivain Strongilta?

  • Alan parhaat laitteet
  • Laitekoulutus
  • Jatkuva tekninen tuki
  • Kotimainen laitehuolto
  • Nopeat toimitusajat

Laajentunut käyttäjäkunta

Levykuivain mielletään usein korjausrakentamisen ja vahinkotyön työkaluksi kosteusvaurioissa sekä pienissä vesivahingoissa. Näin asia on alun perin ollutkin ja on osin edelleen sitä. Tänä päivänä kuitenkin suurin ostajakunta tälle tekniikalle on rakennuskonevuokraamot ja suurimpana käyttäjäkuntana ovat uudisrakennustyömaat.

Levykuivaimien käyttö uudisrakentamisessa on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana. Syitä on monia ja myös kohdekohtaisesti syyt vaihtelevat. Yleisimmin pääsyitä ovat esimerkiksi lyhentyneet rakennusajat, parempi kosteudenhallinnan ja –fysiikan ymmärrys sekä kriittisemmät rakennekosteuden arvot pinnoitettavuudelle.

Levykuivaimen käyttö tyypillisesti eri käyttäjäkunnissa

Uudisrakentaminen

Märkätilat

  • pienet vuoto- ja vesivahingot
  • hankalasti kuivuvat palkistot ja massiivirakenteet

Korjausrakentaminen

  • märkätila- ja linjasaneeraukset sekä muut paikalliset vauriot
  • lisäksi VOC-yhdisteiden poistaminen

Vahinkotyöt

  • paikalliset kosteusvauriot ja pienet vahingot sekä kriittiset isot vahingot

Laitekustomointi räätälöidysti asiakkaan mukaan

STR-levykuivaimet ovat erikseen sovittavien toimitusehtojen mukaisesti myös kustomoitavissa asiakasyrityksen väreillä ja logoilla. Kustomointi antaa laitteisiin persoonallista ilmettä ja kytkee työmailla näkyvät laitteet merkittäväksi sekä näyttäväksi osaksi yrityksen markkinointia. Lisäksi se estää tehokkaasti laitevarkauksia, sillä laserointi on toteutettu laiterunkoon läpilaserointina.

Käytännössä laitteen RAL-värikoodin värimääritys tapahtuu asiakkaan toimesta. Sen jälkeen logon laseroinnin vedos toimitetaan asiakkaalle tarkistettavaksi. Kun kustomoinnin sisältö on hyväksytty, siirtyvät laitteet tuotantoon.

Kokonaisvaltainen palvelu asiakkaan parhaaksi

Meillä Strongilla asiakas on aidosti ykkönen ja siksi palveluumme kuuluu pelkän laitteen myymisen lisäksi laadukkaat tukitoimet, jotta asiakas saa laitteista kaiken mahdollisen hyödyn irti. Tarjoamme laajan tietotaitomme käyttöön laitekoulutuksen ja jatkuvan tuotetuen muodossa. Meiltä voi lisäksi kysyä myös vaativampia fysikaalisia kysymyksiä alaan liittyen. Myös laajan varastomme ansiosta pystymme toimittamaan laitteita nopealla toimitusajalla mihin päin Suomea tahansa. Myös oma kotimainen laitehuoltomme palvelee joustavasti ja nopeasti asiakkaitamme.

Palvelemme kaikkia saneerauksen ja rakentamisen ammattilaisia koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä levykuivaimista