STR-600 levykuivain

Strong STR-600 ilmankiertolevykuivain

STR-600 on levykuivaintekniikan markkinajohtaja huipputehokkaalla ja energiatehokkaalla toimintaperiaatteellaan. Laitteeseen on kätketty merkittäviä innovaatioita, jotka tuovat sekä ilmankierto- että lämmitystekniikan kokonaan uudelle tasolle ja monipuolistavat laitteen käyttöä.

Lisää tarjouspyyntökoriin

 

Käyttötarkoitus

Ilmankiertolevykuivaimet on tunnetusti alunperin tarkoitettu ensisijaisesti paikallisten kosteusvaurioiden ja vesivahinkojen kuivaamiseen betoni- ja kivirakenteissa. Nykyään kuitenkin suurin ostajakunta on rakennuskonevuokraamot ja rakennusliikkeet, sillä uusien toimintamallien ansiosta uudisrakentamisessa voidaan nopeuttaa rakennusprosessien kosteudenhallintaa merkittävästi. Nopea kuivaustapa perustuu laitteen asettamiseen kastuneen rakenteen päälle, jolloin tehokas ilmavirtaus ja lämmön kohdistaminen kuivattavalla pinnalla aloittavat energiatehokkaan kuivausprosessin. Kuivaintyyppiä käytetään tyypillisesti märkätilojen kosteusvaurioiden kuivauksessa, suurehkojenkin kriittisten vesivahinkojen nopeaan kuivaukseen useammalla laitteella, rakennusaikaiseen kosteudenhallintaan sekä VOC-yhdisteiden hallittuun poistoon.

Toiminta

STR-600 levykuivain maksimoi tehokkaan ja suoraviivaisen kosteutta keräävän ilmavirtauksen rakennepinnalla. STR-600 laitteen uuden innovatiivisen runkorakenteen ansiosta lämpövastukset tuottavat samanaikaisesti kaksitehoisen lämpövaikutuksen rakenteen lämmittämiseksi. Ilman lämmittämisen jälkeen prosessi-ilma vapautuu laitteen alle tasaisesti kauttaaltaan laitteen reunaosista, ja kulkeutuu kohti pohjassa olevaa imupuhallinta. Laitteen alla oleva kevyt alipaine aiheuttaa erittäin tehokkaan kuivaavan ilmavirtauksen rakennepinnalla. Aiempien sukupolvien laitteiden ongelmat epätasaisen ilmankierron osalta on ratkottu STR-600 laitteessa nimenomaan pohjarakenteen uudenlaisen ilmanjakolevyn avulla. Alipaineinen jatkuva ilmanvirtaustoiminto on tehokas niin kuivausprosesseissa kuin myös VOC-yhdisteiden hallitussa poistamisessa. VOC-yhdisteet tulisi saada poistettua niin rakenteesta kuin tilasta tehokkaasti ja hallitusti, joten laitteen alla tapahtuva alipainetuuletus yhdessä laitteen letkuyhteen kanssa mahdollistavat niin kosteuden kuin  VOC-yhdisteiden poiston tehokkaasti.

Suunnittelu

STR-600 kuivaimen tuotekehityksessä on kiinnitetty erityisesti huomiota suoraviivaiseen ja samalla tehokkaasti kosteutta sitovaan ilmankiertoon. Pohjarakenteen uusien innovaatioiden ansiosta kostean ilman poistoa ei tarvitse rajoittaa ja ilman kierto kattaa erittäin tasaisesti koko laitteen pohja-alan sitoen vapautuvaa kosteutta nopeasti rakennepinnalta. Laite on suunniteltu runkorakenteeltaan siten, että se pysyy pystyssä itsenäisesti kyljelleen asetettuna kuivauksien purkamisen ja varastoinnin helpottamiseksi.

Ominaisuuksia

• Virtapistoke kuivaimien ketjutukseen, esim. 5 laitetta per 16A sulake ilman jatkojohtoja
• Automaattinen lämmityksen ja jäähdytyksen jaksotus
• Automaattisen jaksotuksen ohitus massiivirakennekuivaukseen
• Erittäin kevyt kantaa ja liikutella, vain 12 kg
• Laiterunkoon upotetut kierteet asennustukien kiinnittämiseksi kattokuivauksissa
• Laite pysyy kyljellään pystyssä ilman tukea erinomaisen runkosuunnittelun ansiota
• Helposti tarvittaessa vaihdettavat reunatiiviisteet
• Neljä laitekahvaa helpottaen kantamista ja laitteen nostoa
• Mahdollisuus kytkeä halkaisijaltaan 50mm kostean ilman letku
• Helposti vaihdettava vesipestävä suodatin laitteen etupaneelissa

Lisätiedot

Koko (PxLxK)

1180 x 700 x 170mm

Paino

12 kg

Reunatiiviste

40mm, vaihdettava, vahvistettu

Liitäntäteho

600 W

Vuorokausikulutus

n. 11 kW

Automaattinen jaksotus

Kyllä

Jaksotuksen ohitus, lämmitys

Kyllä

Jaksotuksen ohitus, jäähdytys

Kyllä

Lisävirtapistoke

Kyllä

Laitesuodatin

535 x 78, pestävä

Kostean ilman poisto

ø 50mm

Liitäntä

230V / 50 Hz

Äänitaso dB (A) 3m

44 dB