WS4ES vedenerotin

Vedenerotin on kerroksellisten rakenteiden turbiinikuivauksen suurapuri, etenki isojen vahinkojen tapahduttua. Imukuivaus rakenteeseen voidaan asentaa välittömästi jo JVT-vaiheessa, jonka jälkeen vedenerotin ja turbiini täysin itsenäisesti hoitavat välitilaan kertyneen veden ”imuroinnin” jonka jälkeen kuivaus jatkuu normaalina imukuivauksena automaattisesti minimoiden vahingon laajuutta. Vedenerottimien käytöllä kerroksellisten rakenteiden JVT-työssä voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä vahingon kokonaiskustannuksissa, koska hankalimman rakenneosan vahingot, ja etenkin niiden leviäminen saadaan tehokkaammin eliminoitua.

WS4 ES -vedenerotin kuuluu ES-sarjaan ja sen kapasiteetti on 25 l/min. Se on yhteensopiva kaikkien turbiinien kanssa, mutta ES-turbiinien kanssa saavutetaan ainutlaatuisia etuja.

WS4 ES -vedenerottimen turvallinen rakenne varmistaa, että liitettyyn turbiiniin ei pääse lainkaan vettä. Vedenerottimessa on 3-vaihesuodatusjärjestelmä, joka varmistaa poistoilman puhtauden ja pidentää turbiinin käyttöikää.

WS4 ES on kestävä, pinottava, kompakti ja ergonomisesti muotoiltu, mikä helpottaa kuivausteknikon työtä ja kuiv aimen siirtämistä kuivauskohteesta toiseen. Se on erittäin hiljainen, mikä on suuri etu kun sitä käytetään asuinympäristöissä.

ES-tuoteperheen jäsenenä WS4 ES -vedenerottimessa on valmius etävalvonnalle SuperVisionin® kautta.

 

Lisätiedot

Max. pumppauskorkeus, m

3,5

Pumppausteho, l/min

25

Liitäntä, V/Hz

230/50

Paino, kg

20

Koko, PxLxK

446x293x487