Pölynhallinta

Pölynhallinnan ja -torjunnan erikoisosaaja

Strong-Finland Oy on pölynhallinnan ja -torjunnan johtavia erikoisosaajia Suomessa laajalla rintamalla. Saatamme olla suurelle yleisölle parhaiten tuttu pölynhallinnan, tai paremminkin pölyntorjunnan laitteista, mutta olemme samalla myös alan merkittävimpiä tuotekehittäjiä sekä kouluttajia pölyntorjuntaan kokonaisuudessaan. Toimimme mukana useissa erilaisissa alan hankkeissa ja ohjeistuksien laatimisissa. Olemme lisäksi mukana myös tieteellisen tutkimisen projekteissa.

Kysy lisää pölynhallinnasta tai klikkaa tuote alta tarjouspyyntökoriin.

Pölynhallinta

VTT:n lasermittausasema tuotekehityksen tukena

Eräänä merkittävänä merkkipaaluna Strong omaa ainoana yksityisenä liikkeenä VTT:n toteuttaman mittaustarkkuuden omaavan ilmankäsittelylaitteiden ilmamäärämittaus- ja suodatustason lasermittausaseman. Asema ohjaa tänä päivänä täysin laadullista tuotekehitystämme. Näiden kaikkien osa-alueiden yhdistelmällä ja osaamisella Strong tuottaa alan parasta palvelua sekä laadukkaimpia laitteita työturvalliseen rakentamiseen ja saneeraukseen. Toimimme ja palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

 

Miksi pölynhallintalaitteet kannattaa hankkia Strongilta?

● Alan terävintä tuotekehitystä
● Laadukkaat laitteet
● Koulutus pölyntorjuntaan
● Jatkuva tekninen tuki
● Oma kotimainen huolto laitteille
● Nopeat laitetoimitukset

 

Asiakas on aina ykkönen

Meillä Strongilla asiakas on aina aidosti ykkönen. Meiltä ostettu laite tarkoittaa huomattavasti paljon enemmän kuin vain pelkän ”raudan” ostamista. Panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun, jossa asiakkaalle annetaan kaikki mahdollinen tuki, jotta alan parhaista laitteista saataisiin kaikki mahdollinen hyöty irti. Tarjoamme laitekoulutusta ja jatkuvan tuotetuen.

Vankan tietotaidon ansiosta meiltä voi kysyä hankalampiakin kysymyksiä esimerkiksi fysikaalisiin asioihin liittyen. Lisäksi käytössämme olevalla, VTT:n kehittämän ja toteuttaman, ilmankäsittelylaitteiden ilmamäärämittaus- ja suodatustason lasermittausaseman avulla voimme mitata ja todentaa tarvittaessa, että meiltä hankittu laite toimii niin kuin sen pitääkin toimia.

Tuotteillemme on käytössä oma kotimainen laitehuolto, joka pystyy toimimaan joustavasti ja nopeasti asiakkaan tarpeet huomioiden. Lisäksi toimitusajat tuotteillemme ovat nopeita laajan ja kattavan varastovalikoiman ansiosta. Meiltä saat esimerkiksi rakennusimurit, keskusimurit ja vesi-imurit.

 

Miksi pölyntorjunta on tärkeää?

Pölyntorjunta rakennustyömaalla on tärkeää, sillä pöly aiheuttaa monenlaisia ongelmia työympäristöissä. Se voi lisätä sairaspoissaoloja, vähentää työviihtyvyyttä ja -tehoa sekä lyhentää sähkölaitteiden toimintaikää. Pöly lisää myös siivoamisen tarvetta työympäristön ulkopuolisissa tiloissa ja vähentää asiakastyytyväisyyttä.

Pöly syntyy usein vanhojen laattojen ja lattioiden piikkauksesta, tasoitteiden hionnasta sekä laastien sekoituksista. Seinien hionnassa syntyy erityisen paljon pölyä, jos kohdepoistoa ei käytetä tehokkaalla rakennusimurilla.

Uudiskohteissa pölyäviä työvaiheita ovat esimerkiksi seinien rappaukset, lattiavalut ja laattojen kiinnitys. Myös paneeleiden ja kipsilevyjen sahauksessa syntyy paljon pölyä, joten sahaukseen tulisi olla oma alipaineistettu tilansa ja katkaisusirkkeliin tulisi asentaa hyvä kohdepoistoimuri.

 

Palvelemme kaikkia saneerauksen ja rakentamisen ammattilaisia koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä pölynhallinnasta