Vesi-imurit

Kopadin (Strong) valikoimasta löytyy laadukkaat italialaiset rosterirunkoiset vesi-imurit vaativaan työmaakäyttöön. Imurimme ovat hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita. Lisäksi saat meiltä laadukasta asiantuntijatukea myös itse laitteen ostamisen jälkeen, unohtamatta joustavaa kotimaista huoltoa. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

Kysy lisää vesi-imureista tai klikkaa tuote alta tarjouspyyntökoriin.

Vesi-imurit

Näytetään kaikki 2 tulosta

Korkealaatuinen ja tehokas vesi-imuri työmaalle

Nimensä mukaisesti vesi-imuri on tarkoitettu nesteiden eli veden ja erilaisten liuosten imuroimiseen. Pumpullinen Strong 802 WXP on tarkoitettu ensisijaisesti irtoveden kuten vesivahinkojen sekä sade- ja sulamisvesien poistoon.

Euroopassa valmistetut rosterirunkoiset imurit ovat korkealaatuisia ja hinta-laatusuhteeltaan alan ylivoimaisesti parhaita. Vesi-imurit on varustettu isoilla säiliöillä ja valikoimissa on imurista myös pumputon malli 802 WD. Molemmissa laitemalleissa (802 WXP, 802 WD) on korkealaatuinen koho estämässä ylitäyttöä ja erillinen vaahtoamisen estosuodatin.

Vesi-imurit ovat erittäin tehokkaita imuteholtaan sekä kestävärakenteisia ja helppoja liikutella. Nämä ominaisuudet tekevät työskentelystä vaivattomampaa myös haasteellisimmissa olosuhteissa.
Ota yhteyttä vesi-imureiden ammattilaisiin

Miksi tilata vesi-imurit juuri Strongilta?

  • Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaat vesi-imurit
  • Jatkuva tekninen tuki
  • Koulutus
  • Kotimainen huoltopalvelu
  • Nopeat toimitusajat
  • Hyvä asiakaspalvelu

Asiakas palvelun keskiössä

Meillä, Strong-Finlandilla, asiakas on aidosti ykkönen. Sen vuoksi panostamme vahvasti asiakaspalveluumme ja annamme pitkän kokemuksen sekä laajan tietotaitomme asiakkaidemme käyttöön koko asiakassuhteen ajaksi. Haluamme palvella mahdollisimman hyvin ja kokonaisvaltaisesti, jotta asiakas saisi kaiken mahdollisen hyödyn irti myymistämme tuotteista.

Tarjoamme aina jatkuvan teknisen tuotetuen sekä konsultoimme ja koulutamme. Käytännön kokemuksemme kautta pystymme vastaamaan ruohonjuuritason asioista, aina haasteellisempiin fysikaalisiin kysymyksiin. Olemme siis asiakkaitamme varten, eikä asiat ole toisin päin. Tämän lisäksi yrityksellämme on ainoana toimijana, VTT:n lisäksi, VTT:n kehittämä aerosolimittausasema, jolla voidaan todentaa milloin tahansa, että meiltä ostetut koneet toimivat niin kuin niiden pitääkin toimia. Meillä on myös oma laitehuolto, joka toimii joustavasti ja nopeasti.

Toimitamme vesi-imurit koko Suomen alueelle

Vesi-imurit sekä kaikki muut laadukkaat tuotteet pölyntorjuntaan ja kosteudenhallintaan saat meiltä koko Suomen alueelle. Tuotetoimitukset ovat nopeita, yleensä tuote lähtee varastoltamme 1 – 3 vuorokauden kuluessa tilauksesta. Monesti jopa samana päivänä.

Palvelemme kaikkia saneerauksen ja rakentamisen ammattilaisia koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä vesi-imureista