Keskusimurit

Kopadi Oy:n edustamia Strong keskusimureita toimitetaan sekä keskusimuriyksikköinä että kokonaisvaltaisina keskussiivousjärjestelminä kunkin asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Keskusimureita ja -siivousjärjestelmiä voidaan käyttää työmailla rakennussiivoukseen, kohdepoistolaitteena hiomakoneisiin sekä pienenä alipaineistajana. Tarjoamme tuotteillemme jatkuvan tuotetuen sekä koulutuksen. Työmaaimurit lähetetään yleensä 1 – 3 päivän kuluessa tilauksesta. Toimimme koko Suomen alueella.

Kysy lisää keskusimureista tai klikkaa tuote alta tarjouspyyntökoriin.

Keskusimurit

Näytetään ainoa tulos

Keskusimuri ja järjestelmä

Keskusimuri sisältää yleensä esierottimet, pääsuodattimen, imumoottorin, mikrokäynnistimet ja mahdollisesti siivoussarjat. Keskusimurijärjestelmä on yleensä laajempi ja se sisältää runkolinjat, sähköistyksen, valaistuksen ym. asiakkaan tarpeiden mukaan.

Järjestelmän kokoaminen on melko nopeaa. Imuyksikkö ja esierotin sijoitetaan alimpaan kerrokseen. Nousu ja vaakaputkena käytetään yleisesti 76 mm halkaisijaltaan olevaa teräsputkea tai soveltuvaa maadoitettua letkua, joka voidaan kohteesta riippuen sijoittaa esimerkiksi rappukäytävään, rakennushissin runkoon tai rakennuksen ulkoseinään. Nousuputkistoon liitetään jokaisella kerrostasanteella mikrokäynnistimellä varustettu imurasia. Kun kerroksessa avaa imurasian kannen, lähtee imuri automaattisesti käyntiin. Imurasiaan liitetään letku, jonka pituus voi olla jopa 30 metriä.

Moottorivaihtoehdot:

  • Imuriyksikkö 7,5 kW TJM /16 A (taajuusmuunnettu)
  • Imuyksikkö 11 kW / 32 A

Keskussiivousjärjestelmän siivousvarusteet:

  • Imuletkut d. 50 mm: 20 m (11 kW myös 30 m)
  • Imuputket 50 mm
  • Imusuulakkeet, alumiini 50 mm

Haluatko tietää keskusimureista?

Järjestelmän edut

Järjestelmän etuna on sekä siivouksen nopeutuminen että keventyminen huomattavasti, koska suuria imuriyksikköjä ei tarvitse kuljettaa kerroksesta toiseen tyhjentämisestä puhumattakaan.

Strong –keskussiivousjärjestelmä on työmaita palveleva yhtenäinen järjestelmä. Se on suunniteltu selkeyttämään työmaita, vähentämään ylimääräisiä osia ja johtoja sekä nopeuttamaan jokapäiväisiä toimia.

Strong –keskusimureihin ja keskussiivousjärjestelmiin liitettävät osat valitaan teho- ja lisävarustetarpeen mukaan.

Miksi keskusimuri Strongilta?

Strongin keskusimurit ovat markkinoiden käytetyimpiä ja ostetuimpia laitteita. Siihen on ominaisuuksien lisäksi syynä tarjoamamme koulutus ja tuotetuki. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella Hangosta Inariin.

Palvelemme kaikkia saneerauksen ja rakentamisen ammattilaisia koko Suomen alueella.

Kysy lisää keskusimureista