Strong keskusimurit rakennustyömaille

Strong-keskusimureita toimitetaan sekä keskusimuriyksikköinä, tai kokonaisvaltaisina keskussiivousjärjestelminä asiakkaan tarpeiden mukaan. Keskusimuri sisältää yleensä esierottimet, pääsuodattimen, imumoottorin, mikrokäynnistimet ja mahdollisesti siivoussarjat. Keskusimurijärjestelmä on yleensä laajempi, ja sisältää runkolinjat, sähköistyksen, valaistuksen ym. asiakkaan tarpeiden mukaan.

Keskusimureita ja -siivousjärjestelmiä voidaan käyttää työmailla rakennussiivoukseen, kohdepoistolaitteena hiomakoneisiin sekä pienenä alipaineistajana.

Järjestelmän kokoaminen on melko nopeaa. Imuyksikkö ja esierotin sijoitetaan alimpaan kerrokseen. Nousu ja vaakaputkena käytetään yleisesti 76 mm halkaisijaltaan olevaa teräsputkea tai soveltuvaa maadoitettua letkua, joka voidaan kohteesta riippuen sijoittaa esimerkiksi rappukäytävään, rakennushissin runkoon tai rakennuksen ulkoseinään. Nousuputkistoon liitetään jokaisella kerrostasanteella mikrokäynnistimellä varustettu imurasia. Kun kerroksessa avaa imurasian kannen, niin imuri lähtee automaattisesti käyntiin. Imurasiaan liitetään letku jonka pituus voi olla jopa 30 metriä.

Järjestelmän etuna on sekä siivouksen nopeutuminen, että keventyminen huomattavasti, koska suuria imuriyksikköjä ei tarvitse kuljettaa kerroksesta toiseen, tyhjentämisestä puhumattakaan.

Strong – keskussiivousjärjestelmä on työmaita palveleva yhtenäinen järjestelmä. Järjestelmä on suunniteltu selkeyttämään työmaita, vähentämään ylimääräisiä osia ja johtoja, sekä nopeuttamaan jokapäiväsiä toimia.

Strong –keskusimureihin ja keskussiivousjärjestelmiin liitettävät osat valitaan teho- ja lisävarustetarpeen mukaan.

 

Moottorivaihtoehdot:

Imuriyksikkö 7,5 kW TJM /16A (taajuusmuunnettu)

Imuyksikkö 11 kW / 32A

 

Keskussiivousjärjestelmän siivousvarusteet:

Imuletkut d.50mm: 20m (11 kW myös 30m)
Imuputket 50mm
Imusuulakkeet, alumiini 50mm

Lisätiedot

Liitäntä, V

3~400

Teho, kW

7,5 kW/16A (TJM) / 11 kW/32A

Paine, mbar

350 / 325

Max ilmamäärä, m³h

780 / 1100

Runkolinjan koko, ømm

76

Standardi siivoussarja ja letku, mm

50

Pölynkeräys

Longopac

Moottorikäynnistys

Mikrokytkinimurasia

Paino, kg (moott.yksik: 7,5 / 11kw)

118 / 168

PÄÄSUODATIN

OMINAISUUDET

Media / luokka

F7, sukkasuodatin (x7)

Puhdistusjärjestelmä

Automaattinen, täry

Pääsuodatin, %DOP

98,89%

MIKROSUODATIN

OMINAISUUDET

Suodatusluokka

HEPA H13, 99,95%

Pinta-ala, m2

3 x 1,1