Alipaineistajat

Strong-Kopadi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ja laadukkaita alipaineistajia kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Toimimme koko Suomen alueella ja tuotteidemme toimitusaika on nopea, yleensä tuote lähtee asiakkaalle 1 – 3 päivän kuluessa tilauksesta. Meiltä saat itse koneen lisäksi aina myös jatkuvan tuotetuen ja koulutuksen sekä kotimaassa tehtävän huollon.

Kysy lisää alipaineistajista tai klikkaa tuote alta tarjouspyyntökoriin.

Alipaineistajat

Näytetään kaikki 6 tulosta

Miksi alipaineistaja Strongilta?

 • Laadukkaat koneet
 • Erinomainen hinta-laatusuhde
 • Jatkuva tuotetuki
 • Koulutus
 • Kotimainen huolto- ja korjauspalvelu
 • Nopea toimitusaika

Alipaineistaja ja sen tehtävä

Alipaineistaja on pölynpoistolaite, jolla poistetaan haitallisia pienpartikkeleja ilmasta. Sen käyttökohteita ovat mm. työ- ja rakennusmaiden vaativat kohteet kuten esimerkiksi haitta-aineita sisältävien kohteiden purkutyöt. Alipaineistajalla estetään hienojakoisen rakennuspölyn leviäminen muihin tiloihin. Se onkin yksi tärkeimmistä tekijöistä työmaan siisteyden ja työntekijöiden terveyden suhteen.

Laitteen tehtävä on suodattaa ilmasta epäpuhtaudet pois. Vaikka imuri on koneessa kiinni, lähtee työskennellessä hienojakoista näkymätöntä, pienipartikkelista pölyä. Asia pitää ottaa vakavasti ja siihen pitää osata suojautua oikein. Remontoitava alue tulee rajata käyttämällä vetoketjuovia ja muoviseiniä.

Vuoden 2020 alusta tuli voimaan EU-asetus, jolla määriteltiin raja kivipölyn hiukkaspitoisuudelle. Kivipöly sisältää mm. kvartsia jolle altistuminen on erittäin vaarallista. Ja kuten asbestinkin suhteen, vaikutukset näkyvät vasta pidemmän ajan kuluttua.

Alipaineistajia käytetään myös ilman letkua, jolloin se puhdistaa vain ilmaa ja toimii pelkästään ilmanpuhdistajana.

EU-asetuksen myötä on selvää, että työmailla on käytettävä alipaineistajaa / ilmanpuhdistinta.

Kysy lisää ammattilaisilta

Alipaineistaja suodattaa ilmasta kaikki haitalliset hiukkaset

 • pölyn
 • mikrobit
 • homeet
 • virukset
 • bakteerit

Laadukkaat koneet ja jatkuva tuki

Kaikissa Strongin myymissä alipaineistuslaitteissa on nykyisten vaatimusten mukainen HEPA-suodatin. Valikoimastamme löytyy sekä isompia koneita rakennusalalle että pienempiä laitteita vahinkoliikkeiden ja piensaneeraajien tarpeisiin. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu koulutuksen ja tuotetuen lisäksi myös kotimainen huolto. Palvelemme asiakkaitamme Hangosta Inariin eli koko Suomen alueella.

Strong tarjoaa laadukkaat, sekä hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyiset alipaineistajat niin rakennusalalle kuin piensaneeraajille ja vahinkoliikkeillekin. Laadukkaan koneen lisäksi tarjoamme jatkuvan tuotetuen, koulutuksen ja kotimaisen huoltopalvelun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että meiltä saatte apua ja vinkkejä hankalampiinkin asioihin.

Palvelemme kaikkia saneerauksen ja rakentamisen ammattilaisia koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä alipaineistajista