Strong 300 Lite alipaineistaja

Strong 300 Lite uuden sukupolven pienikokoinen alipaineistaja ja ilmanpuhdistin, joka on suunniteltu helposti kannettavaksi ja liikuteltavaksi. Laite on varustettu isolla HEPA H13 patruunasuodattimella haitallisten pölyjen, kuten asbestin, kvartsin, mikrobien sekä aerosoleihin ja epäpuhtauksiin kiinnittyneiden virusten ja bakteerien eliminointiin. Moottoritekniikaltaan 300 Lite edustaa portaattomalla säädöllä varustettua EC-puhallintekniikkaa. Laitteen vastapaineen ja pölynkesto-ominaisuudet ovat erinomaiset pienestä koostaan huolimatta, ja pystyyn asennetun HEPA-suodattimen puhtaana ylläpito on normaalia laatikkosuodatinta helpompaa ja kustannustehokkaampaa.

Strong 300 Lite ja Lite Pro mallien erot

Strong 300 Lite alipaineistajasta on olemassa sekä perusmalli Strong 300 Lite, että edistyneempi malli Strong 300 Lite Pro. Pro mallin poikkeaa perusmallista siten, että laitteessa on asbestityöhön vaadittava käyttötuntimittari, sekä lisäksi lisävirtapistoke ulkoisten sähkölaitteiden virran saannin liitäntään.

Molemmissa laitemalleissa on sama runko, ja näin ollen molemmissa laitteissa on lisävarusteena toimitettavan olkahihnan käytön mahdollisuus. Olkahihna yhdistettynä laitteen kevyeen rakenteeseen helpottavat laitteen kantamista, ja näin vapauttavat käyttäjältä käden muun tavaran kantamiseen, kun itse alipaineistaja kulkee olalla. Tämä on odotettu ominaisuus pieniin laitteisiin, koska usein niitä käytetään pienissä kohteissa, kuten pesuhuoneiden lattiahionta tai pieni huoneistosaneeraus, joissa monesti työskentelee vain yksi henkilö, ja samalla kannettavia laitteita ja tarvikkeita on kuitenkin paljon. Helpon liikuteltavuutensa ja olalla pidon helppouden johdota, laite soveltuu myös yleiskoneeksi ns. henkilökohtaiseksi ilmanpuhdistimeksi lähes mille tahansa työmaalle, jolloin käyttäjien on todella miellyttävää kuljettaa työturvallisuuden varmentavaa ilmanpuhdistuskalustoa mukanaan työvaiheista toisiin.

Alipaineistajien käyttökohteet

Merkittäviä käyttökohteita Strong 300 Lite (Pro) alipaineistajalle / ilmanpuhdistimelle ovat mm.

  • Märkätila- ja pienet huoneistosaneeraukset
  • Linjasaneeraukset
  • Mikrobi- ja kosteusvauriotutkimustyöt sekä kartoitukset
  • Mikrobi- ja kosteusvauriosaneeraukset
  • Asbestikartoitus- ja asbestipurkutyöt
  • Isojen rakennustyömaiden pienet hiontatyöt, esim. levyseinät, saumat, huonekohtaiset ym.
  • Ilmanpuhdistus puhdastiloissa ja näytteenottotiloissa, mm. näytteenotto, odotustilat ym.
  • Teollisuus. Työvaihekohtainen ilmanpuhdistus / paikallispuhdistus

Strong 300 Lite alipaineistajan kokonaisilmamassa mitattuna vertailukelpoisella Bellmouth-mittausmenetelmällä (VTT) on hieman alle 300 m³/h. Muista vaatia laitteeltasi Bellmouth mittausdokumentti vertailun helpottamiseksi.

Tai ota yhteyttä:
010 231 4320 info@strong.fi

Lisätiedot

Bellmouth kokonaisilmamassa, m³/h

290

Maksimi-ilmamäärä, m³/h

>400 (1-pistemittaus)

Moottorisäätö

Kyllä,portaaton

Teho, W

283

Koko, PxLxK, cm

390x255x440

Paino, kg

10,5

Käyttötuntimittari

Perusmalli: Ei / PRO-malli: Kyllä

Lisävirtapistoke

Perusmalli: Ei / PRO-malli: Kyllä

Suodattimen merkkivalo

Kyllä

Karkeasuodatin

G4, pahvi

Mikrosuodatin

HEPA H13

Laitteen suodatustaso

EN 1822:2009 testattu: 99,98% 0,3um

Poistoilma-aukko halk, d.mm

125

LISÄVARUSTEET

ERIKSEEN TILATTAESSA

Kantohihna

Vahva olkahihna, musta

Aktiivihiilisuodatin

Tekstiili, 10 kpl pkt.

Poistoilmaletku, d.mm/pituus

125mm/6m