Laastinsekoituksen pölynpoisto

Laastinsekoituksen pölynpoisto

Näytetään kaikki 4 tulosta

Tuotteet laastinsekoituksen pölynpoistoon

Laastipölyn poistotuotteet ovat välttämättömiä laadukkaan ja turvallisen työympäristön luomiseksi niin ammattilaisille kuin kotiin käsityöharrastajillekin. Valikoimamme laastipölyn poistotuotteet ehkäisevät laastipölyn leviämistä, tekevät työskentelystäsi puhtaampaa, tehokkaampaa ja terveellisempää.

 

Laadukas valikoima

Laastipölyn poistotuotteemme ovat korkealaatuisia, luotettavia ja kestäviä. Ne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja auttamaan sinua tekemään työsi tehokkaasti, turvallisesti ja ennen kaikkea pölyttömästi.

Selaa valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopivat tuotteet laastipölyn poistoon! Autamme myös mielellämme oikean tuotteen valinnassa. Katso yhteystiedot täältä.

 

Strong Lite 1400

Strong Lite 1400 on sekä keskikokoinen alipaineistaja, että täysverinen HEPA H14 -suodatuksen omaava laastinsekoituksen pölynpoistaja. Strong Lite 1400 poistaa pölyä tehokkaasti työskentelyalueelta. Pölynpoistajat ovat äärimmäisen tärkeä väline, joka pitää huolen sekä sinun että muiden turvallisuudesta työmaalla.

 

Bad Dust sekoitusasema

Bad Dust sekoitusasema auttaa sinua sekoittamaan laastin ilman, että pöly leviää ympäristöösi. Sekoitusasema pitää laastin ja pölyn hallitusti oman alueensa sisällä, minimoiden pölyn leviämisen.

 

Bad Dust pölykaulus

Bad Dust pölykaulus on korkealaatuinen ruiskupuristettu laastinsekoitustyön aputyöväline, joka helpottaa jälleenrakennuksen ja uudisrakentamisen laastin sekoitustöistä aiheutuvien pöly- työturvallisuus- ja likaantumishaittojen eliminoimista.

 

Bad Dust vispiläteline

Bad Dust vispiläteline on erittäin tehokas lisävaruste, joka helpottaa sekoitustyötä ja vispilän puhdistusta tuoden kustannustehokkuutta ja parantaen ergonomiaa.