Esierottimet

Kopadi Oy:llä (Strong) on hyvä valikoima erilaisia ja tehokkaita esierottimia ammattilaisille. Tarjoamme kaikkien tuotteidemme kohdalla lisäksi teknisen tuen ja tarvittaessa laitekoulutusta sekä konsultointia. Laaja varastokapasiteettimme mahdollistaa nopeat laitetoimitukset. Asiakkaitamme palvelee myös oma kotimainen huoltomme mikä säästää turhalta odottelulta. Palvelemme koko Suomen alueella Hangosta Inariin.

Kysy lisää esierottimista tai klikkaa tuote alta tarjouspyyntökoriin.

Esierottimet

Näytetään kaikki 3 tulosta

Esierottimen hyödyt

Rakennusimurin kanssa käytettävä esierotin erottelee karkeammat partikkelit hienommasta pölystä jo ennen sen saapumista imurin suodattimille. Näin imurin kapasiteettia sekä imutehoa saadaan lisättyä. Myös työskentelyjaksot pitenevät ja itse työskentely tehostuu. Esierottimen käyttämisellä saadaan minimoitua lisäksi imurin suodatinten kulumista ja pidennetään imurin huoltoväliä.

Erinomaiset erotteluasteen omaavat esierottimemme on tarkoitettu ammattikäyttöön ja töihin, joissa syntyy runsaasti pölyä ja roskaa. Esimerkiksi sahaustyöt ja lattiahionnat ovat töitä, joissa irtoaa suuria määriä ainesta.

Imureiden kanssa käytettävät esierottimet lisäävät tuntuvasti kapasiteettia ja imutehoa. Esierotin erottelee karkeamman jakeen jo ennen sen saapumista imurin suodattimille. Näin ollen tyhjennysvälit imurin säkillä vähenevät, imurin suodattimet kestävät pidempään ja myös itse työskentely tehostuu.

Miksi esierotin juuri Strongilta?

  • Hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyiset laitteet
  • Laitekoulutus ja konsultointi
  • Tekninen tuotetuki
  • Kotimainen huoltopalvelu
  • Nopeat toimitukset

Esierotin imurin mukaan

Strong C1 ja C2: 1- ja 2-moottorisille imureille tarkoitetut Longopac-esierottimet ovat kevytrakenteisia, ja hyvällä erotusasteella varustettuja laitteita.

Strong DLF: Saatavana Longopac-versioista säiliömalleihin sekä suurtehoimurointiin. Laadukkaat DLF esierottimet kestävät kovaa työmaakäyttöä ja ne on valmistettu vahvasta teräksestä. Suurtehoimurointiin tarkoitetut esierottimet räätälöidään erityistarpeiden mukaan.

Dust Deputy: Syklonierotteluun perustuvat erityisen tehokkaat esierottimet, jotka on tarkoitettu käytettäväksi 1-moottoristen imureiden kanssa.

Esierottimet nopeasti meiltä

Erinomaisen erotteluasteen omaavat esierottimet saat helposti ja nopeasti Strongilta. Pidennä työskentelyjaksoja ja minimoi imurin suodatinten kulumista ja tilaa omasi jo tänään. Laitteen lisäksi saat meiltä jatkuvan laitetuen ja tarvittaessa koulutuksen. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella nopeilla toimitusajoilla.

Palvelemme kaikkia saneerauksen ja rakentamisen ammattilaisia koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä esierottimista