Strong 600 Lite alipaineistaja

Strong 600 on pitkään ollut Suomen ostetuin alipaineistaja, ja suunniteltu kovaan käyttöön vastaamaan rakennustyömaiden vaatimuksia. Nyt laitemalli on saanut uuden entistä paremman manttelinperijän, Strong 600 Lite -alipaineistajan. Vahvan alumiiniulkokuoren ja hiljaisen käyntiäänen alle kätkeytyy voimanpesä, joka on valmis haastamaan kaikki kokoluokkansa edustajat ilmamäärämittaukseen.

Käyttökohteet

Strong 600 Lite -alipaineistaja soveltuu sekä alipaineistukseen että ilmanpuhdistukseen. Sen tehtävänä on kerätä ilmasta leijaileva pöly, ja hoitaa huoneilman puhdistus. Poistoilmaletkua käytettäessä alipaineen muodostamiseksi, se samalla estää pölyä kulkeutumasta puhtaisiin tiloihin.

Strong 600 Lite -alipaineistajan mikrosuodatus on toteutettu metallirunkoisella HEPA H13/H14 suodatuksella. Metallirunkoinen HEPA-suodatin tuo käyttömukavuutta keveytensä ansiosta, ja lisäksi sen kestokyky kosteissa olosuhteissa esimerkiksi purkutöiden tai varastoinnin aikana on erinomainen.

Tämä ns. saneerauskokoluokan alipaineistaja / ilmanpuhdistaja on myös sinun valintasi pieniin ja pienehköihin ilmanpuhdistustöihin, myös huoneisto- ja linjasaneerauksiin mikrobien, asbestin ja myös muun muassa kvartsin suodattamiseksi pois työskentelytilan ilmasta.

Entistä tehokkaampi alipaineistaja

Suurimmat muutokset laitteessa aiempaan malliin nähden koskevat laiterunkoa sekä suodatuskiinnitystä. Rungossa on kiinnitetty entistä paremmin huomiota runkotiiveyteen, ja etenkin moottori- ja suodatustilan välisen tiiveyden säilymiseen pitkälle tulevaisuuteen. HEPA H14 laatikkosuodattimen kiinnitystapa on muutettu siten, että suodatin on lukittuna paikalleen mekaanisesti kuusiokoloruuvein pitäen suodattimen aina tiukasti paikallaan. Ilmavirtausteknisiä seikkoja on hieman paranneltu. Tämä uusi korkealaatuinen laitemalli on viimeistelty tyylikkäällä ”Strong”-logolla laitteen etupaneelissa, jolla kyseisen irrotettavan osan hukkaan menemistä pyritään ehkäisemään.

Strong 600 Lite -alipaineistajan kokonaisilmamassa mitattuna vertailukelpoisella Bellmouth-mittausmenetelmällä (VTT) on 575 m³/h. Muista vaatia laitteeltasi Bellmouth mittausdokumentti vertailun helpottamiseksi.

Tai ota yhteyttä:
010 231 4320 info@strong.fi

Lisätiedot

Bellmouth kokonaisilmamassa, m³/h

575

Ilmamäärä keskiarvomittauksena, m³/h

730

Maksimi-ilmamäärä, m³/h

>1100 (1-pistemittaus)

Moottorisäätö

Kyllä, täysteho/puoliteho

Teho, W

283

Koko, PxLxK, cm

580x425x380

Paino, kg

20

Käyttötuntimittari

Kyllä

Suodattimen merkkivalo

Kyllä

Karkeasuodatus

G4

Mikrosuodatus

HEPA H13 / H14

Poistoilma-aukko halk, d.mm

160

LISÄVARUSTEET

ERIKSEEN TILATTAESSA

Imukartio, d.mm

160

Lisäkarkeasuodatin

Vaahtokumi

Aktiivihiilisuodatin

Tekstiili, 10 kpl pkt.

Poistoilmaletku, d.mm/pituus

160mm/6m