Strong 1400 Lite alipaineistaja / laastipölypoistaja

Strong Lite 1400 on Strongin uudenlaisen alipaineistajakategorian, Strong Lite, tuoteperheen ensimmäinen jäsen. Strong Lite yhdistää keskikokoisten alipaineistajien parhaat ominaisuudet nyt yhteen pakettiin tuoden samalla mukanaan merkittäviä parannuksia aiempaan.

Aiempien keskikokoisten ns. ”flat” alipaineistajien ongelma on useimmiten ollut prosessi-ilmamäärän tuottaminen kohtuullisen isolla yhdellä siivella, mutta kuitenkin alahaisella moottoriteholla ja alhaisella kierrosluvulla. Ongelmaksi on usein muodostunut heikko vastapaineen kesto jo pelkästään HEPA suodattimen muodostaman vastuksen vuoksi. Toisin sanoen laitteet ovat kestäneet huonosti pölykuormaa, työtä joka niiden tehtävä varsinaisesti on! Strong 1400 Lite käyttää kahta korkeanopeuksista ja voimakkaasti vääntävää moottoria rinnakkain, ja tarjoaa myös samalla moottoritehon säätömahdiollisuuden. Laite on erittäin kevyt kuljettaa ja käsitellä, mutta samlla ilmamäärä ja vastapaineen kesto ovat poikkeuksellisen korkeat.

Strong Lite 1400 on samalla myös laastipölynpoistaja!

Emme keksineet pyörää uudelleen, vaan herätimme vain henkiin jo yli kymmenen vuotta sitten markkinoille tuodun laastipölykauluksen. Kymmenen vuotta sitten laastin sekoituksen pölykaulukset olivat hieman aikaansa edellä, mutta tänä päivänä pölyntorjunnan yleistyessä myös laastinsekoituksessa syntyvän pölyn haitat tiedostetaan paremmin. Laitetoimitus sisältää aina laastipölynsiivet mukana.

Laastinsekoituksessa syntyvä pöly on yksi tyypillisimmistä vitsauksista alalla. Strong Lite on paitsi erinoimainen keskikokoluokan alipaineistaja ja ilmanpuhdistaja, siihen on integroitu myös pölysiipien pistoyhdeliitäntä. Näin muutamissa sekunneissa laite muuttuu normaalista ilmanpuhdistuskäytöstä laastin sekoituksen pölynpoistajaksi, jonka edessä laasti voidaan sekoittaa ilman riskiä pölyn leviämisestä ilmaan. Strong Lite 1400 parantaa aiemmin käytettyihin tekniikoihin nähden erityisesti suodatusta, sillä monet aiemmin käytetyt laitteet ovat varusteltu ilman HEPA H13 luokan suodatustehoa, jolloin terveydelle haitallisimmat kuidut kuten kvartsipöly läpäisee suodatuksen ja tuottaa työ- ja ympäristöterveysriskin. Strong Lite 1400 laitteessa on HEPA H13 suodatuksen ohella myös lisävirtapistoke esimerkiksi sekoittajan virtakytkentään helpottaen työmaakäyttöä huomattavasti.

Strong Lite 1400 voidaan käyttää Strong tuoteperheestä jo aiemmin tuttuja suodatinratkaisuja vähentäen asiakkailta erilaisten suodattimien varastointitarvetta.

Strong 1400 alipaineistajan kokonaisilmamassa mitattuna vertailukelpoisella Bellmouth-mittausmenetelmällä (VTT) on 1426 m³/h. Muista vaatia laitteeltasi Bellmouth mittausdokumentti vertailun helpottamiseksi.

Tai ota yhteyttä:
010 231 4320 info@strong.fi

Lisätiedot

Bellmouth kokonaisilmamassa, m³/h

1426

Ilmamäärä keskiarvomittauksena, m³/h

1550

Maksimi-ilmamäärä, m³/h

n. 2200 (1-pistemittaus)

Moottorisäätö

Kyllä, portaaton, kierrosrajoitettu

Liitäntä, V/Hz

230/50

Teho, W

2×283

Koko, PxLxK, cm

540x650x730

Paino, kg

33,5

Käyttötuntimittari

Kyllä

Suodattimen merkkivalo

Kyllä

Sähkön ulosotto sekoittimelle tms.

Kyllä. 230V pistorasia.

Karkeasuodatus

G4

Mikrosuodatus

H14

Poistoilma-aukko halk, d.mm

315

Suodatustaso EN:1822/2009

Testattu hyväksytysti. Suodatustaso min 99,95%

Soveltuvuus: kvartsi, asbesti

Kyllä, soveltuu kvartsille ja asbestille

LISÄVARUSTEET

ERIKSEEN TILATTAESSA

Aktiivihiilisuodatin

Tekstiili, 10 kpl pkt.

Poistoilmaletku, d.mm/pituus

Muovikalvosukka, rullaleveys 500mm