Strong DM3 EL H-luokan lattiahiontaimuri

Strong DM3EL on erittäin kovan luokan lattiahiontaimuri 3-moottorisella valovirtatoimisella imumoottoritekniikallaan. Tämä on imurikategoria johon on yleisesti ollut vähän tarjontaa, mutta nyt DM3EL tuo laatustandardit aivan uudelle tasolle. Laitteessa on kullekin imumoottorille oma virtakytkimensä, joten imuria voidaan imutehotarpeiden tai virransaannin mukaan käyttää yhdellä, kahdella tai kaikilla kolmella moottorilla. Laitteen karkeasu odatin on M-luokan tähtitekstiilisuodatin, jonka puhdistus tapahtuu laitteen ollessa sammutettuna imuyhteen vieressä sijaitsevasta suodattimen ravistusvivusta. Laitteen mikrosuodatus tapahtuu erittäin korkealaatuisen HEPA H14 suodattimen avulla.

Laite on teholuokassaan poikkeuksellisen kevyt ja kompakti, jonka kuljetus ja varastointi ovat helppoa kuljetuksen ajaksi alas laskeutuvan rakenteen ansiosta. Kaikki moottorit ja elektroniikka on sijoitettu imurin kansirakenteeseen, jolloin esimerkiksi vikatilanteessa tai virtajohdon vaurioituessa voidaan pelkkä kansiosa kuljettaa tai lähettää huoltoon ilman että koko imuriyksikköä tarvitsee siirtää. Laitteen imuliitäntä on 80mm johon liitetään halutun kokoinen letkuliitinadapteri. Liittimiä on mm seuraaville letkuille 80, 76, 70, 60, 50, 38mm. Tämän lisäksi laitteelle on olemassa 2x38mm ja 3x38mm letkuhaaraliittimiä, jotta käsihiontaa voidaan suorittaa usealla jyrsimellä samanaikaisesti.

Tämän H-luokan imurin laadukas metallinen Longopac kaukalo on yhdistetty ilmatiiviisti laitteeseen tehden siitä ilmatiiveydellisesti ja rakenteellisesti poikkeuksellisen yksilön markkinassa. DM3EL on puhdasverinen lattiahiontaimuri suodatinrakenteestaan johtuen. Edulliset suodatinkulut takaavat kustannustehokkaat lattiahiontatyöt isoissakin kohteissa. Kuitenkin suurissa lattiahiontaurakoissa on aina syytä
muistaa käyttää esierotinta imurin ja lattiahiontakoneen välissä.

 

Tai ota yhteyttä:
010 231 4320 info@strong.fi

Lisätiedot

Liitäntä, V-Hz

230/50 ¨1

Teho, kW

3,45

Paine, mbar

245

Max ilmamäärä, m³h

540

Imuaukon koko (ilman liitintä), ømm

80

Standardi siivoussarja ja letku, mm

50

Pölynkeräys

Longopac tai metallisäiliö

Äänitaso, dB(A)

76

Koko, cm

80x60x155h

Paino, kg

70

PÄÄSUODATIN

OMINAISUUDET

Pinta-ala, halkaisija, cm²/mm

30000/500

Media / luokka

Polyester / Ant. M

Ilmakuorma suodattimelle m³/m²/h

180

Puhdistusjärjestelmä

Manuaalinen

MIKROSUODATIN

OMINAISUUDET

Suodatinpinta-ala, cm²

25000

Suodatusluokka

HEPA H14, 99,995%