K3 HP

K3 HP teho suhteessa kokoon on omaa luokkaansa. K3 HP on varustettu korkeapainepuhtaltimella, jonka paineteho on korkea, ja näin ollen ”kuivailmaa” voidaan siirtää tilassa. Tämä mahdollistaa ilman tasaisemman jakamisen ja tasaantumisen kuivattavassa tilassa. Kuivain on varustettu letkuliitännöillä.

K3 sarjan kuivaimet tuovat kondenssikuivauksen uudelle aikakaudelle. Laitteet vastaavat tehoiltaan aiempia vaunullisia kondenssikuivaimia, mutta ovat kooltaan vain murto-osan aiemmista. Uusien innovaatioiden myötä laiterakenne mahdollistaa suuren kuivauskapasiteetin pienessä kannettavassa muodossa. Investoinnillisesti laitteiden suuria etuja on myös aiempaa edullisempi hankintahinta huolimatta täysautomaattisesti vedenpoistopumpusta, ja muista parannelluista laitetekniikoista.

Suuri kuivain pienessä koossa
Maailman kompaktein kondenssikuivain tehoonsa nähden. Paino vain 22 kg! Laitteessa vesipumppu jatkuvaan käyttöön. Tarveperusteinen sulatusjärjestelmä.

Vankka energiaystävällinen kondenssikuivain
Ruotsalaisvalmisteinen laatutuote korkealuokkaisesta teräksestä ammattikäyttöön. Varustettu käyttötunti- ja kWh-mittareilla. Sisään rakennettu hygrostaattipistoke käytön mahdollistamiseksi erilaisissa ympäristöissä.

Erittäin hiljainen
Kun haluat kuivata ilman melua. Päivä- ja yökäyttö, puhaltimen nopea ja hidas puhallus.

Täytä työautosi mahdollisuuksilla
K3 HP kuivain on pinottavissa muiden saman Corroventa laitesarjan kuivainten kanssa. Kompaktin muotoilun ansiosta saat huomattavasti enemmän kuivaimia mahtumaan autoosi.

Yksinkertainen käyttää ja huoltaa
Ergonominen taittuva kahva jonka ympärille voit kiertää virtajohdon sekä vesiletkun. Helppo vaihtaa ilman- ja vedensuodatin, sekä puhdistaa vesisäiliö.

Lisätiedot

Kuivailmavirta

300 m3/h

Max. kapasiteetti

30 l/vrk

Kapasiteetti +20C, Rh 60%

12 l/vrk

Kapasiteetti +30C, Rh 80%

30 l/vrk

Staattinen paine

100 Pa

Toiminta-alue Rh%

30-100%

Toiminta-alue °C

+9 – +38 °C

Äänitaso dB (A) 3m, täysteho

52 dB

Äänitaso dB (A) 3m, puoliteho

47 dB

Kuivailmaliitännät

2 x ø100mm

Vedenpoisto

Pumppu

Liitäntäteho

730W

Todellinen teho, Rh60%, +20C

400W

Kylmäaine

R290 / R410A

Kotelointiluokka

IP X4

Liitäntä

230V / 50 Hz

Paino

22kg

Koko (PxLxK)

470 x 290 x 430mm