Kondenssikuivaimet

Kondenssikuivaimet

Kopadi Oy:n, aiemman Strong-Finland Oy:n, kondenssikuivain valikoimaan kuuluu Euroopan suurimman kuivainlaitevalmistajan tuotteita. Hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyisten laitteiden lisäksi tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat palvelut tuotteen kylkeen. Näin saat parhaan hyödyn irti ostamastasi kuivaimesta. Palvelemme kondenssikuivain- sekä muiden pölyntorjunta- ja kosteudenhallintatuotteiden osalta koko Suomen alueella. Tuotteilla on nopea toimitusaika. Yleensä tuote lähtee varastoltamme 1 – 3 vuorokauden kuluessa tilauksesta, monesti jopa samana päivänä.

Kysy lisää kondenssikuivaimista tai lisää tuote alta tarjouspyyntökoriin.

Kondenssikuivaimet

Näytetään kaikki 4 tulosta

Miksi kondenssikuivain Strongilta?

  • Erinomainen hinta-laatusuhde
  • Korkealaatuiset tuotteet
  • Tuotekehityksen kärjessä
  • Tekninen tuki
  • Koulutus
  • Oma huolto
  • Nopea toimitusaika

Korkealaatuiset kondenssikuivaimet ammattilaisille

Edustamme Euroopan suurimman kuivainlaitevalmistajan, ruotsalaisen Corroventan tuotteita. Laitevalikoima on kauttaaltaan todella korkealaatuinen. Laitteet ovat tuotekehityksen kärjessä, mikä takaa parhaat uudet ominaisuudet suoraan käytäntöön tuotuina. Meiltä saat lisäksi käytännön läheisiä vinkkejä ja ratkaisuja meiltä ostettujen laitteiden optimaaliseen käyttöön.
Kysy kuivaamisen ammattilaisilta

Kondenssikuivaimen toimintaperiaate

Kondenssikuivaimen toiminta perustuu kosteusfysiikkaan, kastepisteen fysikaaliseen ilmiöön. Laitteella kosteus erotetaan ilmasta tiivistämällä vesihöyry vedeksi lauhdutinpaperilla. Syntynyt vesi ohjataan laitteessa olevaan vesisäiliöön tai suoraan viemäriin.

Asiantunteva tuki ja koulutus osana palvelua

Me Strong-Finlandilla keskitymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, jotta meiltä hankitut laitteet toimivat aina parhaalla mahdollisella tavalla. Meille on kunnia asia olla muuta kuin pelkkä ”raudan myyjä”.

Annamme koulutusta ja jatkuvaa teknistä tuotetukea. Koska meillä on pitkä kokemus alalta, voi meiltä kysyä käytännön vinkeistä aina vaikeampiin fysikaalisiin kysymyksiin. Me emme jätä asiakasta oman onnen nojaan tuotteen myymisen jälkeen. Meillä on käytössä ainoana toimijana, VTT:n lisäksi, VTT:n suunnittelema ja rakentama aerosolimittausasema jolla voidaan todentaan minkä tahansa laitteen suodatustaso ja ilmamäärä. Näin ollen, meiltä ostetut koneet pystytään koska tahansa todentamaan ja varmentamaan, että ne toimivat vaadittujen standardien mukaan.

Oma kotimainen huoltomme on osa laadukasta palveluamme, joka helpottaa asiakkaidemme elämää.

Laadukas valikoima maan joka kolkkaan

Olipa valintasi mikä tahansa kompaktien ja tehokkaiden kondenssikuivaimiemme joukosta, saat sen nopeasti työmaalle käyttöön. Toimitamme sen varastoltamme matkaan 1 – 3 vuorokauden kuluessa tilauksesta, koko Suomen alueelle.

Palvelemme kaikkia saneerauksen ja rakentamisen ammattilaisia koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä kondenssikuivaimista