Adsorptiokuivaimet

Kopadin (aiempi Strong-Finland) valikoimasta löytyy laaja kirjo erilaisia adsorptiokuivaimia ammattikäyttöön niin pienempiin kuin isompiinkin urakoihin. Meiltä saat hinta-laatusuhteiltaan erinomaisten koneiden lisäksi kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluvat laadukkaat ja ainutlaatuiset tukipalvelut sekä tarvittaessa koulutuksen. Myös nopea kotimainen huoltopalvelu helpottaa huomattavasti elämää. Palvelemme asiakkaitamme pölyntorjunta- ja kosteudenhallinta-asioissa koko Suomen alueella.

Kysy lisää adsorptiokuivaimista tai klikkaa tuote alta tarjouspyyntökoriin.

Adsorptiokuivaimet

Näytetään kaikki 10 tulosta

Miksi adsorptiokuivain kannattaa hankkia Strongilta?

  • Laaja valikoima hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia koneita
  • Tarvittaessa koulutus ja konsultointi
  • Jatkuva tekninen tuki
  • Oma kotimainen huolto
  • Nopea toimitusaika kaikkialle Suomeen

Monipuolinen valikoima kuivaimia

Meiltä löytyy monipuolinen ja laaja kirjo erilaisia kuivaimia monenlaiseen ammattikäyttöön. Esimerkkinä laadukkaista kuivaintuotteistamme käy pienin A1-kone, joka on yksi Euroopan myydyimpiä ja suosituimpia adsorptiokuivaimia. Olemme olleet mukana kyseisen koneen tuotekehityksessä alusta asti.

Varastostamme löytyy maan laajin valikoima adsorptiokuivaimia. Saat meiltä sekä perinteiset analogiset kytkinmallit että digitaalimallit vaativimpiin kohteisiin, optimointiin ja olosuhdehallintaan. Valikoimissamme on paljon hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä vaihtoehtoja niin pienempiin kuin suurempiinkin rakennustöihin.

Ison varastomme ansiosta tuotetoimitukset tapahtuvat joustavasti ja nopeasti. Kun tilaus on tehty, lähtee tilattu tuote yleensä 1 – 3 vuorokauden kuluessa meiltä matkaan, usein jopa saman päivän aikana.

Ainutlaatuinen tukipalvelu käytössäsi

Voimme ylpeinä todeta, että olemme ainoa yritys Suomessa, joka pystyy tarjoamaan yksityiskohtaista tukipalvelua esimerkiksi kosteudenhallintaan. Lisäksi teemme tarvittaessa myös laitekoulutusta. Meiltä löytyy vastaukset hankaliinkin fysikaalisiin asioihin ja kysymyksiin. Käytännön kokemuksen kautta ymmärrämme myös rakentamisen aivan juuritasolta asti. Annamme koko tietotaitomme asiakkaidemme käyttöön asiakassuhteen ajaksi, koska meistä meiltä ostetusta laitteesta pitää saada kaikki mahdollinen hyöty irti. Meille asiakas on aina ykkönen, aidosti.

Kokonaisvaltaista laitehankintaa

Strong-Finland tarjoaa pelkän ”raudan” myymisen sijaan palvelua, johon kuuluu asiakkaan rinnalla seisominen. Autamme sinua monipuolisesti, jotta saat laitteesta kaiken mahdollisen hyödyn käyttöösi. Myös oma kotimainen huolto, on tukenasi helpottamassa arkea. Laajan varastomme ansiosta saat laitteen käyttöön nopeasti ja joustavasti. Tuotteet lähtevät matkaan varastoltamme yleensä 1 – 3 vuorokauden kuluessa tilauksesta, usein jopa samana päivänä. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

Palvelemme kaikkia saneerauksen ja rakentamisen ammattilaisia koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä adsorptiokuivaimista