Trotec TFV 10 radiaalipuhallin

Trotec TFV 10, TFV 20 ja TFV 30 radiaalipuhaltimet ovat ns. simpukkapuhaltimien suurin ja merkittävin uutuus vähintään vuosiin, jopa vuosikymmeniin. TFV puhaltimet ovat kuution muotoisia joka tekee niistä erityisen vakaita. Samalla laitteiden ulospuhallusilma pysyy merkittävästi pidempiä matkoja kuivattavalla pinnalla. Etenkin edellä mainittu seikka on jopa piin kovalle ammattilaiselle todellinen yllätys, sillä jopa kymmenien mertien päässä puhaltimen ilmavirtaus on edelleen tehokkaasti kuivatttavalla pinnalla.

Merkittävä uutuus on puhaltimen käyttömahdollisuus ns. vaakaan. Tällöin moottorin ilmanottoaukot osoittavat suoraan alas- ja ylöspäin. Näin asetettuna puhallin voidaan asettaa esimerkiksi alaosastaan kastuneen seinäpinnan juureen, jolloin ilmavirtaus kulkee tehokkaasti pitkän matkan vaakaan seinäpinnalla… suorastaan loistava uutuusominaisuus!!!
Samalla tavoin asennettuna keskelle huonetilaa asetettuna puhallinta voidaan käyttää myös aksiaalipuhaltimen kaltaisesti ilmamassan liikuttamiseksi tilassa.

Uutuutena on myös merkittävästi parempi ilmamäärä ja ilmanpaine verraten kaikkiin saman kokoluokan aiempiin radiaalipuhaltimiin. Ilmamäärä on noin 10% suurempi, ja vastaavasti paine noin noin 3-kertainen.

Laitteessa on kaksivirtauksinen radiaalipuhallin isolla roottorilla sekä erityiset ulospuhalluskanavat, jotka nostattavat kuivausnopeutta huomattavasti. Näin kova teho vaatii tukevan rungon. Laittetta ympäröivät pitävät kumijalakset, joten puhaltimen voi asentaa haluaamaansa asentoon (3 eri vaihtoehtoa) ja tehoon ilman pelkoa laitteen kaatumisesta.

Varastointi sekä kuljetus ovat tilaa säästävää – turbopuhaltimen voi myös pinota. Kotelossa on pidike sähköjohdolle, kätevä kantokahva, kumisuojukset sekä suojattu virtakytkin.

Käytännön etuja:

Suunnittelu, muotoilu
Kestävä mutta kevyt polyeteenistä valmistettu kotelo
Kaksivirtauksinen radiaalipuhallin erityisen isolla roottorilla
Ympäröivät, pitävät jalakset
Monitasoinen puhallus
Käyttö ja varastointi useassa eri kulma-asennossa sekä vaaka-asennossa
Korkea energiateho
Pinottavissa
Moottorissa laadukas kuulalaakeri – ei roottorin yksipuolista rasitusta
Kätevää saksalaista teollisuussuunnittelua – patentoitu ulkomuoto

Lisätiedot

ULOSPUHALTAVA ILMAVIRTAUS

PUHALLUSTASOJEN MÄÄRÄ: 2

Ilmamäärä taso 1, m³/h

310

Ilmamäärä taso 2, m³/h

380

Ilmanpaine Max. Pa

150 Pa

Puhallusilman max. lämpö, °C

60

Liitäntä, V/Hz

230/50, 10A

Teho,W

90

Pistoke

CEE 7/7

Johdon pituus, m

3

Käyttötuntilaskuri

On

Äänitaso (3m), dB(A)

61,5

Suojausluokka

IP 22

Koko mm (PxLxK)

250x310x270

Paino, kg

4,95