STR-250 levykuivain

Strong STR-250 ilmankiertolevykuivain, pikkuveli STR-600 mallille

STR-250 kuuluu Strong STR- levykuivaimien tuoteperheeseen, ja sen sisään on kätketty uusia mullistavia innovaatioita, jotka tuovat sekä ilmankierto- että lämmitystekniikan kokonaan uudelle tasolle ja monipuolistavat laitteen käyttöä. STR-250 on suunniteltu erityisesti kokonsa puolesta kalustemitoille soveltuen hyvin esim. kettiötilojen vesivuotojen kuivaukseen. Lisäksi STR-250 kuivaimen erittäin kevyt rakenne mahdollistaa erittäin helpon ja tukevan kattokuivausasennuksen yhdessä TK-360 teleskooppitukien kanssa vaikkapa lattiakaivon paikallisen läpivuodon kuivaamiseksi.

 

Käyttötarkoitus

Ilmankiertolevykuivaimet on tunnetusti tarkoitettu ensisijaisesti paikallisten kosteusvaurioiden ja vesivahinkojen betoni- ja kivirakenteiden kuivaamiseen. Nopea kuivaustapa perustuu laitteen asettamiseen kastuneen rakenteen päälle, jolloin tehokas ilmavirtaus ja lämmön kohdistaminen kuivattavalla pinnalla aloittavat energiatehokkaan kuivausprosessin. Kuivaintyyppiä on totuttu käyttämään tyypillisesti märkätilojen kosteusvaurioiden kuivauksessa, keittiötilojen vesivuotovahinkojen, kuten myös suurehkojenkin kriittisten vesivahinkojen nopeaan kuivaukseen tarvittaessa useammalla laitteella, ja/tai yhdessä adsorptiokuivaimien kanssa..

Toiminta

STR- levykuivaimet maksimoivat tehokkaan ja suoraviivaisen kosteutta keräävän ilmavirtauksen rakennepinnalla. STR-250 laitteen uuden innovatiivisen runkorakenteen ansiosta lämpövastukset tuottavat samanaikaisesti kaksitehoisen lämpövaikutuksen rakenteen lämmittämiseksi. Prosessi-ilman lämmittämisen jälkeen ilma vapautuu laitteen alle tasaisesti kauttaaltaan laitteen reunaosista, ja kulkeutuu kohti pohjassa olevaa imupuhallinta. Laitteen alla oleva kevyt alipaine aiheuttaa erittäin tehokkaan kuivaavan ilmavirtauksen rakennepinnalla. Aiempien sukupolvien laitteiden ongelmat epätasaisen ilmankierron osalta on ratkottu STR-tuoteperheen laitteissa nimenomaan pohjarakenteen uudenlaisen ilmanjakolevyn avulla.

Suunnittelu

STR-250 kuivaimen tuotekehityksessä on kiinnitetty erityisesti huomiota suoraviivaiseen ja samalla tehokkaasti kosteutta sitovaan ilmankiertoon. Pohjarakenteen uusien innovaatioiden ansiosta kostean ilman poistoa ei tarvitse rajoittaa ja ilman kierto kattaa erittäin tasaisesti koko laitteen pohja-alan sitoen vapautuvaa kosteutta nopeasti rakennepinnalta.

Helppo, monipuolinen ja kevyt

• Virtapistoke kuivaimien ketjutukseen, jopa 10 laitetta per 16A sulake ilman jatkojohtoja
• Automaattinen lämmityksen ja jäähdytyksen jaksotus
• Automaattisen jaksotuksen ohitus massiivirakennekuivaukseen
• Erittäin kevyt kantaa ja liikutella, vain 9 kg
• Laiterunkoon upotetut kierteet asennustukien kiinnittämiseksi kattokuivauksissa
• Kaksi laitekahvaa helpottaen kantamista ja laitteen nostoa
• Mahdollisuus kytkeä halkaisijaltaan 50mm kostean ilman letku
• Helposti vaihdettava vesipestävä suodatin laitteen etupaneelissa

Lisätiedot

Koko (PxLxK)

730 x 460 x 140mm

Paino

9 kg

Reunatiiviste

40mm, vaihdettava, vahvistettu

Liitäntäteho

250 W

Vuorokausikulutus

n. 5 kW

Automaattinen jaksotus

Kyllä

Jaksotuksen ohitus, lämmitys

Kyllä

Jaksotuksen ohitus, jäähdytys

Kyllä

Lisävirtapistoke

Kyllä

Laitesuodatin

445 x 55, pestävä

Kostean ilman poisto

ø 50mm

Liitäntä

230V / 50 Hz

Äänitaso dB (A) 3m

44 dB