AQU55 vesikiertolämmitin-jäähdytin

AQU 55 on analoginen päätelaite, jota voidaan soveltaa sekä vesikiertolämmitykseen, että (kauko)kylmäjäähdytykseen.

Laitteen asennus- ja käyttöominaisuudet on hiottu optimiin monipuolisten asennusten ja käyttötapojen mahdollistamiseksi. Yhdessä OptiWat järjestelmän kanssa ne luovat kokonaan uuden aikakauden vesikiertolämmityksen teknisiin vaatimuksiin, ja mahdollistavat sekä optimoidun lämmityksen että kaukokylmän hyödyntämisen työmaaolosuhteissa sekä toimitiloissa.

Polartherm AQU 55 sisältää sekä lämmitykseen ja jäähdytykseen tarvittavan kennon ja puhaltimen, ja sen lisäksi kaukokylmälle tarvittavan kondenssiveden keruukaukalon, jossa painovoimainen poisto.

Polartherm AQU 55 on rakennettu asennustapaperusteisesti vaihdettavalla puhallussuuaukolla, jolloin lämmitys- tai jäähdytysilma voidaan ohjata ulos laitteen yläosasta, tai tarvittaessa eteenpäin puhalluksena. Laitteessa on voimakas puhalluspaine, jopa 6000 m3/h kokonaisilmamassa, tehokkaan ilmavirtauksen mahdollistamiseksi.

AQU 55 päätelaitteeseen on asennettavissa tiiviisti erilaisia prosessi-ilmasuodattimia tarpeiden mukaan G4 karkeasuodatuksesta aina HEPA H13 suodattimeen asti.

Tiheiden mikrosuodattimien aiheuttama paine- ja virtaushäviön vaikutus lämmitys- tai jäähdytystehon alenemaan tulee huomioida. Laite on testatusti HEPA-suodattimella varustettuna EN:1822-2009 direktiivin mukaisesti syöpävaarallisia pölyjä, kuten kvartsia, suodattava.

Voimavirtatoiminen AQU 55 yksikkö on varustettu myös käytännöllisellä säilytyslokerolla, jossa voidaan säilyttää esimerkiksi laitteen ylös puhalluksen ilmanjakohattua, ja/tai huoltotyökaluja tai tarvikkeita.

Isoilla renkailla varustettu ja vahvarunkoinen AQU 55 liikkuu hyvin tasaisilla pinnoilla, ja on helppo asentaa monipuolisesti työmaakohteisiin.

AQU 55 lämmitys-jäähdytys päätelaite julkaistaan yhdessä Polartherm OptiWat – lämmönoptimointijärjestelmän kanssa. Yhdistettynä tekniikat vievät rakennusaikaisen vesikiertolämmityksen uudelle monipuolisemmalle, sekä energiatehokkaammalle aikakaudelle.

Tai ota yhteyttä:
010 231 4320 info@strong.fi

Lisätiedot

Lämmitysteho (80/50C), kW

55

Liitäntä, V-Hz

400/50 ¨3

Teho, kW

2,5

Todellinen ilmamäärä m3/h

6000/4000 (Bellmouth-mittaus)

Käyttötapa

Analoginen

Moottorisäätö

Portaaton

Vesiletkuliitäntä

1"

Suojatut vesiletkuyhteet

Kyllä

Vaihdettava puhallussuunta

Kyllä. Ylös- tai eteenpuhallus

Kondenssikeruu kaukokylmälle

Kyllä, painovoimainen poisto

Säilytyslokero

Kyllä

Monipuoliset suodatinvaihtoehdot

Kyllä. G4…HEPA H13

Soveltuvuus kvartsipölylle

Kyllä HEPA-suodattimella

Suodatustestaus kvartsille

EN-1822_2009, min. 99,95% 0,3um

Lukittavat renkaat

Kyllä, 2 kpl

Koko, mm

x x (k)

Paino, kg

150