A15 adsorptiokuivain

Corroventa A15 on täysin uudenlainen äärettömän innovatiivinen 16 amp adsorptiokuivain teollisiin asennuksiin, rakennus- ja vuokrauskäyttöön sekä keskikokoisten ja isojen vesivahinkojen kuivaukseen.

Voimavirtakoneille tyypilliset kaksi suurta seikkaa on taklattu innovatiivisin ratkaisuin.
1) sähkökatkojen jälkeiset vikatilat ja ylilämpenemiset sekä laiterikot:
Corroventa A15 käyttää perinteisen putkivastuksen sijaan ptc-vastuksia, ja automaattista lämpöön sättymistä, ja laite ei laukaise ylilämpösuojia tai vikaannu toistuvissakaan virransyötön häiriöissä

2) Roottorien puhdistus on katastrofaalisen hankalaa kuten myös komponenttien vaihto ja huolto:
Corroventa A15 omaa täysin uudensukupolven runkoratkaisun, jossa laitteen lukittava kylkipaneeli aukeaa saranoilla kaasujousien avustaessa helposti ylös, jonka jälkeen roottoripaketti kokonaisuudessaan liukuu ulos. Lähes koko laitetekniikka siis liukaa esille helposti huollettavaksi ja puhdistettavaksi. Roottorin hihna saadaan löystytettyä nopeasti jolloin koko roottori voidaan vaikka kesken työmaan erittäin nopeasti puhdistaa. Usean tunnin huoltoajan sijaan puhdistus ja huolto vie parhaimmillaan muutaman minuutin.

Lisäksi laite tarjoaan ES-sukupolven digitaalisen laiteohjauksen. Sen ansiosta laitteessa on automaattisesti sisäänrakennettuna olosuhteiden mittaus, ja tämän ansiosta myös olosuhteiden hallinnan mahdollisuus suhteellisen kosteuden, lämpötilan tai kastepisteen ansiosta. Laite voidaan ajastaa myös erilaisiin toimintatiloihin vuorokausikellolla, sekä lukea olosuhteiden kehittymisen pylväsdiagrammia laitenäytöltä. Laitenäytöllä näkyy jatkuvasti reaaliaikainen rh% ja lämpötila tilasta. Myös ulkoisen hygrostaatin käyttö on mahdollista.
Sekä laitteen prosessi-ilma että regenerointi-ilma ovat molemmat erikseen suodatettu pahvisella kasettisuodattimella.

Kaikista näistä upeista teknisistä säätömahdollisuuksista huolimatta, helpommillaan laitteen käyttö on vain laitteen käynnistäminen virtakytkimestä. Mitään pakollisia asetuksia tai säätöjä ei ole erikseen pakko tehdä, vaan laite toimii kuten mikä tahansa on/off laite.

Uuden sukupolven puhallin- vastustekniikoiden ansiosta Corroventa A15 todellinen sähkönkulutus on erittäin matala, ja laite varmastikin alan energiatehokkain ja samalla myös litramääräisesti erittäin tehokas laite markkinoilla.

A15 esittelyvideo julkaistaan tässä sivulla lähiaikoina. Suomen laitelanseeraus Maxpo 2022 messuilla Hyvinkäällä 5.-7.5.2022.

Kysy ihmeessä lisää tästä alan superjättiläisestä!

Lisätiedot

Kapasiteetti +20C, Rh 60%

190 l/vrk

Kuivailman määrä

1500 m3/h

Kosteailman määrä

475 m3/h

Vastusteho

9,3 kW

Kokonaisteho

10 kW

Prosessi-ilmaliitäntä

1 x ø250mm

Kuivailmaliitäntä

1 X ø250mm

Regenerointi-ilman liitäntä

1 x ø160mm

Kostean ilman letkuliitäntä

1 x ø160mm

Liitäntä 3x230/400V 50Hz

16 (A)

Paino

162 kg

Äänitaso

(3m) 62 dB(A)

Koko (P x L x K)

1000x670x988mm

Ohjaus

Digitaalinen, ES-sukupolvi

Hygrostaatti

Kyllä, sisäänrakennettu. Liitäntä myös ulkoiselle.

Liukukiskoroottori

Kyllä

Vastustyyppi

PTC

Suojarunko ja laitepyörät

Kyllä, lisävaruste