BadDust pölykaulus vispiläkoneeseen

BadDust vispiläkaulukset nyt Strongilta. Tilaa suoraan tarjouskorin kautta 89,00 Eur/kpl tai useamman kpl erässä pyydä tarjous!

Mene pois paha pöly, mene mene pois. BadDust on täällä!!!

Tämä Suomalainen innovaatio tuo laastinsekoituksessa syntyvän haittapölyn paikallispoiston uudelle tehokkaammalle aikakaudelle toteuttamalla sen mikä piikkauskoneissa ja porakoneissa on jo ollut tuttua.

Työmaalla jo valmiiksi käytössä olevan laadukkaan imurin kytkeminen BadDust pölykaulukseen muuttaa laastinsekoituksen pölyävästä ja terveyshaitallisesta työvaiheesta turvalliseen ja puhtaaseen työskentelyyn yleensä kokonaan ilman erillisen tuhansien eurojen laastialipaineistajan / laastikohdepoistolaitteen hankintaa.

Tämä kymppejä maksava apuväline saavuttaa saman työturvallisuustehokkuuden tutkitusti (Työterveyslaitos, emissiotila) kuin tuhansien eurojen ratkaisut, mutta toimii taas huomattavasti tehokkaammin ilman ohivuotoja kuin esimerkiksi tyypillinen ”paljuklipsi”.
BadDust – kaulus kiinnittyy mihin tahansa vispilään multi-kiinnityksen avulla, ja se lukitaan paikalleen sormikiristeisellä klemmarilla. Eri mittaisten vispilöiden käytön optimoimiseksi BadDust tuotteessa on valmiiksi mitta-asteikko, jolla kaulus voidaan tarvittaessa lyhentää sopivaksi lyhyemmälle vispilälle.

Tämä korkealaatuinen ruiskupuristettu laastinsekoitustyön aputyöväline helpottaa jälleenrakennuksen ja uudisrakentamisen laastin sekoitustöistä aiheutuvien pöly- työturvallisuus- ja likaantumishaittojen eliminoimista.

Työterveyslaitoksen kvartsipöly-tutkimuksessa (Kvartsialtistuminen ja sen hallinta rakentamisessa, 2022) todennettiin sekoittimeen liitettyä Bad-Dust kaulusta ja 1-moottorista rakennusimuria käytettäessä työntekijän kvartsialtisteen jäävän alle 0,002 mg/m3:n (alle matalimman määritysarvon).

 

Tai ota yhteyttä:
010 231 4320 info@strong.fi

Lisätiedot

Pituus

412mm

Kokonaisleveys

156mm

Vispilän juuren imuaukon koko

Halkaisija 85mm

Imuriliitäntä

Yleisimmät 35-42mm liittimet sopivat / tai "kuusiliitin"

Sekoittajan kiinnityskaulustyyppi

Suora

Sekoittajan kiinnityskauluksen halk.

d. 41-60mm

Säädettävä mitta

Kyllä, lyhennettävissä katkaisemalla

Valmistusmateriaali

Ruiskupuristemuovi

CE-merkintä / Takuu

Kyllä / 6kk

Valmistusmaa

Suomi