TK-360 Teleskooppiset asennustuet

Normaalia pidempi asennustukimalli osastointiin, ja kuivausasennuksiin, >360 cm / 60kg.

Perinteinen ongelma vanhemmissa kiinteistöissä, tai uudisrakennustyömaalla tukia käytettäessä on ollut asennustukien maksimipituus, yleensä max. 290 cm.

Nyt kauttamme saatavilla uusi TK-360 asennustuki, jonka maksimipituus 360 cm (198-365 cm). Tällöin vältetään jo suurimmassa osassa tapauksista tilanne, jossa asennustuki on liian lyhyt, jolloin se on myös pääasiallisesti hyödytön.

Teleskooppiset asennustuet helpottavat ja nopeuttavat mm. osastointien rakentamista, koska erillisiä puusta tehtyjä pystyjuoksuja ei tarvita. Osastointituki vedetään auki haluttuun pituuteen, ja kiristetään kiertämällä. Myös osastointiovien kiinnitys helpottuu, ja samalla ovet saadaan pysymään tiukasti paikallaan ilman riskiä esim. teippauksen pettämisestä, jonka seurauksena ovi saattaisi irrota tai jopa tippua.

Tukia voidaan käyttää myös vaakatasossa seinästä-seinään, jolloin esimerkiksi työvaloja, johdotuksia tai letkuja voidaan asentaa pois lattioilta. Tuella myös muun muassa levykuivaimia voidaan nostaa kattoja vasten tai tukea seinää vasten.

Tai ota yhteyttä:
010 231 4320 info@strong.fi

Lisätiedot

Kantavuus, kg

60

Pituus/säätövara, cm

198-365