Strong 600 alipaineistaja

Strong 600 on Suomen ostetuin alipaineistaja, ja suunniteltu kovaan käyttöön vastaamaan rakennustyömaiden vaatimuksia. Vahvan alumiiniulkokuoren ja hiljaisen käyntiäänen alle kätkeytyy voimanpesä, joka on valmis haastamaan kaikki kokoluokkansa edustajat ilmamäärämittaukseen.

Strong 600 soveltuu sekä alipaineistukseen että ilmanpuhdistukseen. Sen tehtävänä on kerätä ilmasta leijaileva pöly, ja hoitaa huoneilman puhdistus. Poistoilmaletkua käytettäessä alipaineen muodostamiseksi, se samalla estää pölyä kulkeutumasta puhtaisiin tiloihin.

Strong 600 laitteen mikrosuodatus on toteutettu metallirunkoisella HEPA H13/H14 suodatuksella. Metallirunkoinen HEPA-suodatin tuo käyttömukavuutta keveytensä ansiosta, ja lisäksi sen kestokyky kosteissa olosuhteissa esimerkiksi purkutöiden tai varastoinnin aikana on erinomainen.

Tämä ns. saneerauskokoluokan alipaineistaja / ilmanpuhdistaja on myös sinun valintasi pieniin ja pienehköihin ilmanpuhdistustöihin mikrobien, asbestin ja myös muun muassa kvartsin suodattamiseksi pois työskentelytilan ilmasta.

Strong 600 alipaineistajan kokonaisilmamassa mitattuna vertailukelpoisella Bellmouth-mittausmenetelmällä (VTT) on 525 m³/h. Muista vaatia laitteeltasi Bellmouth mittausdokumentti vertailun helpottamiseksi.

Lisätiedot

Bellmouth kokonaisilmamassa, m³/h

525

Ilmamäärä keskiarvomittauksena, m³/h

700

Maksimi-ilmamäärä, m³/h

>1100 (1-pistemittaus)

Moottorisäätö

Kyllä, täysteho/puoliteho

Teho, W

283

Koko, PxLxK, cm

580x425x380

Paino, kg

19,5

Käyttötuntimittari

Kyllä

Suodattimen merkkivalo

Kyllä

Karkeasuodatus

G4

Mikrosuodatus

HEPA H13 / H14

Poistoilma-aukko halk, d.mm

160

LISÄVARUSTEET

ERIKSEEN TILATTAESSA

Imukartio, d.mm

160

Lisäkarkeasuodatin

Vaahtokumi

Aktiivihiilisuodatin

Tekstiili, 10 kpl pkt.

Poistoilmaletku, d.mm/pituus

160mm/6m