MIRAN DLS olosuhdevalvontajärjestelmä

MIRAN DLS (APw+) olosuhdevalvontajärjestelmä koostuu DLS Apw+ keskusyksiköstä, sekä siihen radiosignaalilla liitettävistä etäantureista. Etäantureina voidaan käyttää useita eri tyyppisiä rakennusalan olosuhteiden hallittavuuteen suunniteltuja mittalaitteita, kuten lämpötila- ja suhteellinen kosteus (Rh%), paine-ero ja partikkelilaskuria (pölyhiukkaslaskuri). Lisäksi tarjolla myös THB-hiilidioksidi-VOC anturi.

Olosuhdejärjestelmä mahdollistaa rakennustyömaan laaja-alaisen olosuhdeseurannan pilvipalvelun kautta. Selkeää mittauskäyrästöä voidaan helposti lukea ja raportoida suoraan pilvestä. Myös useiden käyttäjien liittäminen on helppoa, ja eri tasoisille käyttäjille voidaan antaa eri tasoiset käyttäjätunnukset, mm. ”vierailija”. DLS keskusyksikköön voidaan liittää jopa 32 anturia samanaikaisesti. Näin olosuhteiden tasaisuutta ja säilymistä määriteltyjen tavoitearvojen puitteissa voidaan seurata reaaliaikaisesti koko työmaalla, ja asettaa järjestelmä hälyttämään eri tavoin käyttäjän asettamien hälytysraja-arvojen ylittyessä. Olosuhdejärjestelmät ovat merkittävä osa tulevaisuuden laadukasta rakentamista. MIRAN DLS on erinomainen olosuhdevalvontajärjestelmä joka monipuolisesti täyttää työmaiden kovimmatkin vaatimukset pitkälle tulevaisuuteen.

 

Tai ota yhteyttä:
010 231 4320 info@strong.fi

Lisätiedot

Pilvipalvelu

Käytettävissä pilvipalvelun kanssa (4G NB-IOT tiedonsiirto) tai paikallisena loggerina USB-tiedonsiirrolla

Hälytykset

Tekstiviesti- ja sähköpostihälytykset

Ulkoasu

Suuri ja selkeä näyttö, josta näkee antureiden reaaliaikaiset tulokset sekä langattomien linkkien tilan

Taajuus

Lähetystaajuus 868 MHz, kantama jopa 3km vapaassa tilassa

Akkuvarmennus

Kyllä. Keskusyksikössä akkuvarmennus sähkökatkojen varalle (n. 15h akun varassa)

Liitettävissä oleva lähetinmäärä

Jopa 32 lähetintä yhdistettävissä yhteen keskusyksikköön

Asetusten muokkaus

Mittaus- ja tallennusaikavälit sekä hälytykset asetettavissa ilmaisen ohjelmiston avulla

Liitettävät anturityypit

DLS järjestelmään saa antureita lämpötilan, ilmankosteuden,barometrisen paineen, CO2-pitoisuuden, rakennekosteuden sekä kiinteistöjen pienten paine-erojen mittaamiseen

CE-merkintä / Takuu

Kyllä / 1 vuosi

Toimituskokoonpano

DLS Keskusyksikkö ja virtalähde
PC-ohjelmisto