IL2 ES teollisuuskuivain

TEOLLISIIN SOVELLUKSIIN TARKOITETUT ILMANKUIVAIMET
Energiatehokas kosteudenhallinta
IL2 ES on vankka ja monipuolinen adsorptiokuivain, jossa on ilmajäähdytteinen lauhdutin. Älykkään suunnittelun ja ES-toimintojen ansiosta, käyttäjä voi optimoida toiminnan ja minimoida käyttökustannukset. Ilmankuivain on suunniteltu kestämään pitkään myös vaativissa ympäristöissä, kuten kuivia olosuhteita vaativissa varastoissa, teollisuudessa tai muissa teollisissa sovelluksissa.

MONIPUOLINEN ASENNUS
IL2 ES -ilmankuivaimesta on saatavana kaksi eri mallia, ja se on tarkoitettu ympäristöihin, joissa kosteus on poistettava kondenssiveden muodossa. Ilmankuivain on saatavana pumppuversiona (IL2 ES P), jolla kondenssivesi voidaan pumpata pois jopa 5 metrin nostokorkeudella, tai ilman pumppua, jolloin laitteeseen liitetään letku kondenssiveden johtamiseksi viemäriin (IL2 ES). IL2-malleissa lauhdutusprosessin* aikana vapautuu noin 350 W lämpöenergiaa kuivattavaan tilaan, mikä vähentää lämpöenergian tarvetta muista lämmönlähteistä ja laskee siten kiinteistön omistajan käyttökustannuksia.

*20°C:ssa; 60 % RH

SÄÄSTÄ AIKAA, RAHAA JA YMPÄRISTÖÄ ES-TOIMINTOJEN AVULLA
IL2 ES -koneissa on Corroventan ES-toiminto*, jonka avulla käyttäjä voi säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä optimoimalla ilmankuivaimen toiminnan. Tämä tapahtuu esimerkiksi säätämällä haluttua suhteellista kosteutta (RH), kastepistelämpötilaa tai vesipitoisuutta (g/kg). Ilmankuivaimet ovat yhteensopivia myös Digital Gatewayn kanssa, jolla ne voidaan liittää kiinteistönohjausjärjestelmiin, tai Corroventan SuperVision® 2.0 -järjestelmän kanssa, jolla kosteudenpoistoa voidaan ohjata, mitata ja valvoa etänä. Tämä minimoi kiinteistön omistajan käyttökustannukset, kun sekä suorituskyky että energiankulutus optimoidaan.

*ES on lyhenne sanoista Energy Saving. Kuivaustehon optimoimiseksi kaikki ES-sarjan koneet voivat tehdä yhteistyötä keskenään SuperVision® 2.0:n avulla.

HELPPO YLLÄPITO JA HUOLTO
Corroventan tuotekehityksen perusperiaate on kehittää käyttäjäystävällisiä, helposti ylläpidettäviä ja huollettavia tuotteita. IL2 ES -koneissa on huoltoluukku, joka helpottaa pääsyä elektroniikkaan ja ilmankuivaimen eri osiin, mikä mahdollistaa helpon huollon ja mahdollisen kunnossapidon.

Ilmankuivaajien suodattimiin pääsee myös helposti käsiksi, ja ne voidaan vaihtaa suodatinluukkujen kautta ilman työkaluja. Näin käyttäjä säästää sekä aikaa että vaivaa.

IL2 ES (P):N EDUT
Ilmankuivaimesta on saatavana kaksi eri versiota, pumpullinen versio ja pumputon versio, jolla kondenssivesi voidaan pumpata pois tai kondenssivesi voidaan poistaa letkulla painovoimaisesti.
Lauhdutusprosessin aikana vapautuu lämpöenergiaa kuivattavaan tilaan, mikä vähentää lämmöntarvetta muista lämmönlähteistä.
Huolto ja kunnossapito voidaan suorittaa helposti paikan päällä.
ES-toiminnon avulla käyttäjä voi optimoida toiminnan sovelluskohtaisesti.

 

 

Lisätiedot

Kapasiteetti +20C, Rh 60%

13 l/vrk

Nimellinen kuivailmavirta, m3/h

160

Käytettävissä oleva staattinen paine, kuivailmavirta, PA

200

Suurin kuivailmavirta, m3/h

230

Lämmitysteho, W

1200

Liitäntäteho, W

1400

Prosessi-ilmaliitin, mm

ø100mm

Kuivailmaliitin, mm

ø100mm

Äänitaso (3m) db(A)*

60

Sisäänrakennettu RHT-anturi

Kyllä

Lämpötila-alue, C

0-30

Paino

IL2 ES 35,5kg, IL2 ES P 36kg

Koko (L x S x K)

531x300x665mm